2024. április 26., péntek

A Komunalac és a Parking servis folytatja az együttműködést

Az újvidéki Parking servis kommunális közvállalat és az óbecsei Komunalac a következő egy évben tovább folytatja az együttműködést, az erről szó nettó 400 ezer dinár értékű megállapodást hétfőn írta alá Stevan Lugonja, a Parking servis és Kovács Norbert, a Komunalac igazgatója.

Lejárt az előző szerződésünk, és mivel elégedettek vagyunk az elmúlt négyéves együttműködéssel, újabb megállapodás született a két cég között. A Parking servis sms-alapú megfizettetési rendszere bevált, ennek köszönhetően naprakész információkkal rendelkezünk a befizetésekről – jelentette ki Kovács Norbert.

A Parking servis 27 vajdasági községben és városban nyújt szolgáltatást. Adataik szerint Óbecséről tavaly közel 94 ezer parkolási sms üzenet érkezett, azaz átlagosan 7800 havonta, és több mint 3600 sms vonatkozott a parkolóhely egész napos használatára. Minden sms után a szolgáltatónak öt százalékos jutalék jár.

Óbecsén egy óra parkolásért húsz, egész napos parkolásért száz dinárt kell fizetni, amit sms-sel, parkolókártyával, valamint havi és éves előfizetéssel is meg lehet tenni.