2024. április 26., péntek

Játszótér, sportpálya húsvétra

Szebb húsvéti ajándékot nem is kérhettek és kaphattak volna a temerini gyerekek, mint a játszótér és a sportpálya. Gusztony András polgármester hivatalba lépésekor (bő egy hónapja) megígérte, hogy rövid időn belül látványos és közérdekű beruházásokat végez. Ennek eredményeként tegnap a város központjában levő kis parkban új játszóalkalmatosságokat helyeztek el (csúszdát, hintát, mászófalat) a kicsik nagy örömére.

Az úgynevezett 22. lakónegyedben is megkezdődtek a munkálatok egy teljesen új bekerített játszótér és többfunkciós sportpálya kialakítására. A tegnapi nap folyamán a sportpálya aszfaltozását végezték. Folyamatban van a térfigyelő kamerarendszer beüzemelése és a dűlőutak rendbetétele a határban.

Ma húsvétitojás-kiállítás nyílik a Lukijan Mušicki MTK galériájában. A gyerekek számára hirdetett tojásfestő verseny legszebb alkotásait tekinthetik meg az érdeklődők, és a legügyesebbeket megjutalmazzák. Délben a gyerekek felkeresik hivatalában a polgármestert, és a saját festésű, tetszetős húsvéti tojásokkal ajándékozzák meg.