2024. április 26., péntek

Húsvéti adománygyűjtés Péterrévén

A közelgő húsvéti ünnepekre készülve a VMSZ péterrévei szervezete adománygyűjtést szervez, amelyen elsősorban ruhaneműk felajánlását várják.

– Mindannyian érezzük, hogy vannak olyan időszakok, amikor már nem férünk el a szekrényünkben, mert sok lett a kinőtt vagy már nem használt ruha. Ezek csak halmozódnak, miközben másoknak szükségük lenne rá. Úgy gondoljuk, hogy támogatni kell azokat, akik rászorulnak és örülni tudnak az olyan adománynak, amelynek hasznát veszik – tudtuk meg Kinka Erzsébettől, a VMSZ péterrévei szervezetének elnökétől.

A szervezők elsősorban használható állapotban lévő tavaszi és nyári ruhaneműket és lábbeliket várnak gyerekeknek, felnőtteknek egyaránt, de örömmel fogadnak játékokat, tisztálkodó és tisztítószereket, tartós élelmiszereket, gyümölcsöt és édességet is. A felajánlásokat nagycsütörtökig lehet átadni a színházban minden kedden és csütörtökön 16–19 óra között. Az összegyűlt adományokat a VMSZ péterrévei szervezete a faluban fogja szétosztani az arra rászorult családok között.