2024. április 26., péntek

Esküvő-kiállítást tartottak Adán

Sikeres volt a hétvégén Adán megtartott III. Esküvő-kiállítás, amelynek ezúttal is a helyi Park Hotel adott otthont, ahol az érdeklődők szinte minden olyan terméket és szolgáltatást megtalálhattak, amelyek a sikeres esküvő megszervezéséhez szükségesek.

Az esküvő-kiállításon összesen huszonhárom kiállító mutatta be az általa kínált termékeket és szolgáltatásokat, köztük ruhaszalonok, ékszerészek, fodrászok, sminkesek, dekoratőrök, fotó- és videóstúdiók, cukrászok, valamint vendéglősök is, de a kiállítók standjai mellett gazdag és sokszínű program is várta az érdeklődőket, akik minden programon ingyenesen vehettek részt.

A rendezvény fő szervezője, Ságity Mária elmondta, hogy rendkívül sikeresnek értékeli a rendezvényt, mert mind a kiállítók száma, mind a látogatók aránya tekintetében sikerült előrelépniük a korábbi évekhez képest, ami azt bizonyítja, hogy térségünkben is igen nagy igény tapasztalható az ilyen típusú rendezvények iránt.

A III. Esküvő-kiállításról, amelynek fő szervezője a Puzzle Rendezvényszervező Ügynökség, támogatója pedig Ada község önkormányzata volt, a későbbiekben részletesen is beszámolunk majd.