2024. április 26., péntek
UTAZZON A MAGYAR SZÓVAL!

Magyarkanizsára került a főnyeremény

Nyereményjátékunk negyedik fordulójának sorsolását szombaton, október 12-én ejtettük meg, szikrázó októberi napsütésben, a Róka-tanyán. A szerencsés nyertesek Hulló Magdolnának, a tanya gazdaaszonyának köszönhetik nyereményüket, ő húzta ki ugyanis a több száz beérkezett boríték közül az újvidéki Kompas Utazási Iroda nyereményét, egy 500 euró értékű, kétszemélyes görögországi nyarlást 2014-ben, és szintén ő húzta ki a vigaszdíjakat, a mórahalmi élményfürdő tíz családi belépőjegyét, amelyeket december 27-éig lehet kihasználni.

Hulló Magdolna, a Róka-tanya gazdaasszonya volt olvasóink Fortunája (Fotó: Dávid Csilla)

Hulló Magdolna, a Róka-tanya gazdaasszonya volt olvasóink Fortunája (Fotó: Dávid Csilla)

A kétszemélyes utazást a magyarkanizsai Cérna Klára nyerte, a mórahalmi, négyszemélyes családi jegyeket pedig: Mészáros Gabriella, Hódi Gabriella, Papp Gizella, Rekovics Rozália Zentáról, Troncsik Emma Pacsérról, Rác Szabó Rózsa Felsőhegyről, Pecze Károly Péterrévéről, Rác Ilona Topolyáról, Fábián Ferenc, Czékus Borisz Szabadkáról.

Minden nyertesnek gratulálunk. Valamennyi olvasónk figyelmét felhívjuk arra, hogy nyereményjátékunk továbbra is tart. Ha megvásárolják pénteki számainkat, játszhatnak, és 400 euró értékben kétszmélyes utazást nyerhetnek a zenta Domus Utazási Iroda jóvoltából.

A mórahalmi belépőjegyek nyerteseinek a jegyeket a jövő hét elején postázzuk. Főnyereményünk nyertesével pedig telefonon vesszük fel a kapcsoltot.