2024. április 26., péntek

Kényeztetés testnek és léleknek

Születésnapjának alkalmából a szabadkai Galléria Wellness Központ értékes ajándékkal kedveskedett a polgároknak

Egy éves fennállásának alkalmából a szabadkai Galléria Hotel keretében működő Galléria Wellness Központ szombaton térítésmentesen fogadta az érdeklődőket, akik négy órán át élvezhették a létesítmény testet és lelket kényeztető kínálatát. Branka Petrić Simić, a wellness központ menedzsere lapunknak nyilatkozva kiemelkedően sikeresnek értékelte a mögöttük álló egy évet. Mint az kiderült, az eredményességet és a látogatottságot nem bízták a véletlenre, az utóbbi egy évben folyamatosan bővítették kínálatukat. A központ alkalmazásában álló masszőrök rendszeresen részt vesznek különböző továbbképzéseken, hogy minél minőségesebb szolgáltatást nyújtsanak a polgároknak, nyilatkozta Petrić Simić, majd elmondta, hogy a hotel vendégei mellett a szabadkaiak is rendszeresen élvezik a wellness központ kínálatát.
– Mindennek ellenére úgy érezzük, hogy a szabadkaiak még mindig nem látogatják kellő mértékben központunkat. Egyebek mellett ezért is döntöttünk úgy, hogy egy éves fennállásunk alkalmából ingyenes lesz a belépő mindenki számára. Szerettük volna, ha többen is megtekintik és átérzik, hogy miért is áldásos eltölteni néhány órát egy wellness központban. Fontosnak tartjuk, hogy az emberek tömegesebben kezdjenek el gondolni egészségükre. Annak érdekében, hogy minél több polgár számára tegyük elérhetővé a Galléria Wellness Központ kínálatát, rendszeresen vannak különböző akcióink, árengedményeink. Aki egyszer rászánja magát, hogy ellátogasson hozzánk, az biztosan ismét eljön – fogalmazott Petrić Simić.
Ami a következő egy évet illeti, a központ az eddigiekhez hasonlóan továbbra is az állandó fejlődésre és megújulásra, az újabbnál-újabb kínálatokra tervezi helyezni a hangsúlyt, derült ki a beszélgetés folytatásából. Az egyik ilyen újdonság a különböző vállalatok alkalmazottainak a masszázsa lesz, méghozzá a munkahelyükön, árulta el Petrić Simić, majd hozzátette, hogy az elkövetkezendőkben a helyi állapotos nők várandósági felkészítő képzésén havonta egyszer kínálnak fel térítésmentesen masszást a hölgyeknek.