2024. április 26., péntek

Hat gól Csókán

Csóka: Csóka–Sloga (Tiszaszentmiklós) 6:0 (3:0)

Csókai pálya, 50 néző, vezette: id. Győri. Góllövők: Tóth Horgosi (2), Nikolin, Bulajić, Davidov, Fekete.

Csóka: Tomašev, Győri, Đurđev, Raffai, Rudics, Plavšić, Davidov, Nikolin M., Tóth Horgosi, Bauk, Zsoldos. Játszottak még: Živković, Fekete, Györe, Bulajić, Živanov.

Sloga: Đusa, Vučević, Višnjić, Bugarski, Mihaljev, Vidaković, Budovalčev, Nikolić, Fendrik, Vastag, Bulatović. Játszottak még: Milović, Joić, Budovalčev R., Radenović, Kertész, Dimić, Ikonić, Vukov, Pozsár, Nikolin, Muidža, Boros, Tóth A., Juhász, Hajnal.

– Kiváló, igazi felkészülési találkozót vívott a két csapat, ahol mindenki játéklehetőséget kapott a hazaiak soraiból. Az erőnlétileg jobban felkészített csókai csapat nyerte meg a találkozót – nyilatkozta Dragan Miljić, a hazaiak vezetőedzője.

Békova: Poljoprivrednik–Šampion 1:1 (0:1)

Békovai pálya, 30 néző, vezette: Rozsnai (Békova). Góllövők: Španja a 60., ill. Ajtai (11-esből) a 30. percben.

Poljoprivrednik: Gabrić, Cvijin, Francišković, Bodić, Malagurski, Tikvicki, Nikutović, Bognar, Csóti, Šafranj, Bašić. Játszottak még: Simetić, Zubelić, Španja, Stojčić, Miler.

Šampion: Apró, Bohata, Bata, Úri, Szűcs, Vass, Bíró, Krajnović, Vajda N., Ajtai, Vajda F.

Mindkét csapat számára ez volt az első felkészülési mérkőzés, így a nézők meglehetősen alacsony színvonalú összecsapást láthattak. Az első félidőben az oromiak voltak jobbak, és a fehér mezesek félórai játék után meg is szerezték a vezetést, miután Ajtai magabiztosan értékesített egy büntetőt. A második játékrész elejét alaposan megnyomták a hazaiak, előbb Miler közeli lövését védte bravúrral Apró, majd Španja 18 méteres szabadrúgása a jobb alsó sarokban kötött ki. A békovaiak egyenlítő találata után újból visszaesett a játék színvonala, a hátramaradt időben már csak néhány távoli lövés jelentett veszélyt a kapukra.