2024. április 26., péntek

H&M üzletek Szerbiában is

Még az idén megnyílik az első üzlet a belgrádi Delta Cityben

A belgrádi Delta City bevásárlóközpontban nyitja meg első üzletét még az idei évben a H&M svéd divatcég. A hírt Stockholmban hivatalosan is megerősítették.

„Örülünk első belgrádi üzletünk megnyitásának. Izgatottak vagyunk, ugyanis szerbiai vevőinknek a legjobb minőségű és legdivatosabb termékeket a legkedvezőbb áron, már 2013 őszén” nyilatkozta Carl Johann Persson a vállalat végrehajtó igazgatója.

A H&M és a Delta Cityt üzemeltető Delta Real Estate bérleti szerződést írtak alá az első ilyen üzlet megnyitására vonatkozóan, így már ősztől a Delta Cityben megnyílik az első ilyen üzlet – erősítették meg a Delta Holdingnál is.

A H&M elsősorban a fiatalabb korosztályt célozza meg, áraik pedig számos más világmárkától eltérően szinte azonosak minden országban, ahol jelen vannak.

Az értesülések szerint a vállalat rövid időn belül két további városban is üzletet nyit.

A H&M több mint 40 ország piacán van jelen, mintegy 2600 üzlettel, amelyek 100 000 embert foglalkoztatnak. A divattervezés Svédországban zajlik, a gyártás pedig világszerte több mint 800 gyárban.

Szerbia mellett az idén üzletet nyitnak még Chilében, Észtországban, Litvániában és franchise megállapodáson keresztül Indonéziában is.