2024. április 13., szombat

Megtartották a vállalkozók bálját

A Topolya Község Vállalkozóinak Általános Egyesülete idén is megszervezte a februári farsangi időszakban szokásos rendezvényét, a vállalkozók bálját. A nagy múltú egyesület a fennállásának 136. évfordulóját ünnepli ebben az évben – hangzott el a köszöntő során. Aktív szervezetről van szó, az egyesület kezdeményezi, ösztönzi, segíti és koordinálja azokat a tevékenységeket, amelyekkel kedvezőbb feltételeket teremthetnek a tagok számára, hogy vállalkozásuk működhessen és fejlődhessen. Az egyesület igazgatóbizottságának döntése alapján két vállalkozót elismerésben részesítettek idén is. Anto Mrvelj,az egyesület elnöke és Tomik Nimród, a topolyai községi képviselő-testület elnökhelyettese adta át a díjakat. Az első kategóriában a vállalkozás sikeres fejlődésért adtak át elismerést, amelyet a 2022-ben elért eredmények alapján Cservenák Zsuzsannának, a Cseritamata étterem tulajdonosának ítéltek oda. 2021 novemberében alakult meg a vállalkozás, amely sikeresen fejlődik, így biztosítva helyét a piacon.

A másik kategóriában jutalmazott vállalkozó a sokéves sikeres munkáért kapott elismerést. Tizennyolc évvel ezelőtt, 2005 áprilisában nyílt meg a vállalkozás, amely azóta is nagy odaadással, türelemmel, készségesen teljesíti megrendelői kívánságait. Tóth Erika, a topolyai Erika Varroda tulajdonosa vehette át.

A vállalkozók bálján ezúttal is gazdag tombolával kedveskedtek a résztvevőknek, aminek főtámogatói idén is a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő, az Em Commerce vállalat, a Venera Bike és a Jonathermal Gyógy- és Élményfürdő voltak.

Az eseményen Anto Mrvelj megköszönte Vanyúr Gabriellának a korábbi évek során kifejtett tevékenységét. Tizenkét éven át segítette nap mint nap az egyesület munkáját, illetve a vállalkozók tevékenységét azzal, hogy folyamatosan rendelkezésükre állt, segítette őket a felmerülő gondok megoldásában. Vanyúr Gabriella a továbbiakban az önkormányzatban dolgozik, a rendezvényen elhangzott, hogy hiányát a vállalkozók egyesületében nehéz lesz pótolni.

Nyitókép: A Cseritamata és az Erika Varroda részesült elismerésben