2024. április 30., kedd
SZUPERLIGA

Először fényáradatban

A Szuperliga 6. fordulója keretében a topolyai TSC vasárnap 20 órától az Inđija csapatát fogadja Zentán, a meccs egyik érdekessége pedig az, hogy a nézők először úszhatnak a népkerti stadionban fényárban, ugyanis elkészültek a 35 méter magas reflektorok, melyek minden igényt kielégítenek.

A TSC a múlt héten remizett Újvidéken a vajdasági szuperrangadón, s a Vojvodinával karöltve továbbra is vezeti a legmagasabb szerbiai osztályú ligát, és ezúttal a 7 ponttal hetedik szerémségieket fogadják. A topolyaiak jól ismerik ezt a csapatot a másodosztályból, hiszen mindkét együttes újonc a Szuperligában.

Ez alkalommal is a győzelem a cél – mondta a sajtótájékoztatón Szabó Zoltán, a TSC vezetőedzője. – Vasárnap jó mérkőzést várok egy jó gárda ellen, de természetesen bízok a csapatomban, és remélem, hogy nyerni fogunk. Biztosan nem lesz könnyű, a fiúknak alaposan oda kell tenni magukat, hogy ezt a mérkőzést is behúzzuk.

A sajtókonferencián jelen volt Nenad Lukić is, aki a Vojvodina ellen két gólt lőtt, s nemcsak a legszebb gól lett az övé, hanem a forduló legjobb játékosának is megválasztották. Lukić megerősítette, hogy nem lesz könnyű, mert nagyon jól ismeri az ellenfelet, hiszen maga is fél évet eltöltött abban a csapatban.

Nebojša Skopljak, a TSC-védelem oszlopos tagja megsérült a Vojvodina elleni találkozón, de felépült, akárcsak Nenad Filipović kapus, így az első zentai reflektoros mérkőzésen jó meccset láthat majd a közönség.