2024. június 17., hétfő
EGY EZOTÉRIKUS TANÁCSADÓ NAPLÓJÁBÓL

Kristályok ajándéka

A rovatban részleteket találhatnak azokból a beszélgetésekből, amelyeket az eltelt 30 évben jegyeztem fel. Minden történet valódi, csak a neveket változtattam meg, az ügyfeleim iránti diszkréció miatt. Bizonyára mindenki talál valami hasznosat a maga számára.

– Szeretnék rendelni több kristályt, védelemre, energiatisztításra, szerencsére is. Marokkövet és medált is viselésre. Mit ajánl ön? Tényleg nagy a hatásuk a kristályoknak?

– A rezgés törvénye azt tanítja, minden mozog, semmi sem mozdulatlan. Minél magasabb a rezgés frekvenciaszintje, annál magasabb az illető lény, tárgy vagy állapot szellemi szintje is. Minden dallamnak, kimondott hangnak, leírt jelnek vagy szimbólumnak megvan a maga sajátságos rezgése. A kristályoknak rendkívül magas a frekvenciaszintje. Ha a tenyerünkbe fogjuk, vagy a közelünkben van, felerősítik az energiamezőnket. Védik és szabályozzák a belső energiaáramlásunkat, erősítik képességeinket, elősegítik céljaink elérését, megnyugtatnak és megvigasztalnak, harmonizálnak. Ha egy terhet nem tudunk feldolgozni, elfogadni, az rendszerint megbetegedéshez vezet! Ha idejében reagálunk, helyrebillentjük a lelki egyensúlyt, akkor még a fizikai probléma is elmúlik. De ha az már elhatalmasodott, akkor is érdemes használni kristályt, mert lelki síkon is nagy a hatása. Amint belső világunkat rendbe tesszük, a külső is egyenesbe jön!

– Miben segíthet a szerencsekövem?

– A szerencsekő hatása elősegíti a lehetőségek megnövekedését, azok iránti nyitottságot és azt a képességet, hogy az ön elé táruló lehetőségeket meg is tudja ragadni. Legjobb, ha közli, milyen életterületre szeretné a javulást, mivel nagyobb a hatása egy kőnek, ha csak egy célra van programozva.

– Értem! Olyan kristályt szeretnék, amelyet a munkahelyi sikeremre programozunk, egyet a pénzre, ugyanakkor otthonom védelmére, és védelemre a közlekedésben. Erre mindre lehet egyszerre?

– Igen, mivel nem egy követ programozunk több dologra, hanem minden követ külön célra. Fontos tudni, hogy ez a hatás nemcsak akkor érhető el, ha a kristály közvetlenül érintkezik a testtel, hanem elegendő az is, ha csak az aurán belül van. Kicsit lágyabb, de hosszú távon hatásos az is, ha abban a térben, vagyis szobában, irodában, autóban helyezzük el a kristályt, ahol sokat tartózkodunk. Ez utóbbi esetben a kristály érzelmileg hatással van azokra is, akik ugyanabban a térben tartózkodnak. Ezzel az eljárással a test fizikai részeit stimulálhatjuk, valamint emelni lehet vele a kristály rezgésének megfelelően érzelmi és spirituális szintünket is. Az lesz a legjobb, ha ingával választom ki önnek a köveket, hogy esetében melyik célra milyen kristály a legjobb. Külön beprogramozom önnek, ön pedig amikor megkapja, egyenként a kezébe veszi, hogy megteremtődjön önök között a kapcsolat. Érezhet valamilyen lüktetést, melegséget, bizsergést vagy más kellemes érzést is. Tegye a kristályt a jobb kezébe, és tegye a szívére a kezét. Ekkor fogja meg a bal kezével a jobb markát, amelyben a kristály van, s gondoljon a céljára. Mondja ki, képzelje el, érezze át azt, amit szeretne elérni, érezze, hogy már megtörtént a dolog. Ez tartson 5–15 percig, azután legyen a kristály közelében.

– Egyszer már próbáltam így, s nem jött be.

– Át tudta érezni a boldogságot, érezte, mintha elérte volna a célt akkor, amikor a kezében tartotta a kristályt? Mit mondogatott?

– Mondogattam, hogy ne legyek szegény, ne legyen adósságom, ne aggódjak a kifizetetlen számlák miatt...

– Itt hibázott! Sosem azt mondjuk, és sosem azt kell gondolni, mi az, amit nem szeretnénk, hanem azt, mi az, amit szeretnénk. A tudatalattink nem ismeri a nem szavat. Ha kimondjuk azt a szavat, hogy szegénység, adósság, aggódás, kifizetetlen számlák, akkor ezen van a hangsúly, ennek adjuk az energiát, ezt teremtjük újra és újra. Tehát mi az, amit szeretne? Gazdagság, bőség, ajándék, örömteli vásárlás stb. S próbálja elképzelni, mintha ebben a pillanatban történne minden. Tettesse magát, mintha éppen most élné át ezt az érzést. Mit gondolna, mit mondana, mit tenne, hogy reagálnának mások erre? Ezeket kell gondolni... Egy idő után meg is kell tisztítani a kristályokat, csapvíz alá tartani pár percig, vagy egy éjszakára sóba helyezni. Azután nap- vagy holdfénynél feltölteni, ismét kézbe venni, szívhez tenni, s megsúgni neki pozitív szavakkal a vágyunkat.

– Megértettem, küldheti a kristályaimat!