2024. május 20., hétfő
DESIRÉ FESZTIVÁL

Elmarad a Woyzeck

A november 17-ére meghirdetett Woyzeck című előadás sérülés miatt elmarad. A megváltott jegyek visszaválthatók a Kosztolányi Dezső Színház pénztárában. (Nyitvatartás: hétköznap 10:00-13:00 és 18:00-20:00; szombaton 10:00-13:00) – olvasható a szabadkai Desiré nemzetközi színházi fesztivál szervezőinek közleményében.

A budapesti Nemzeti Színház Woyzeck című előadásában játszik Szász Júlia is, akinek balesetéről a teátrum közleményt adott ki.

– Ezúton tájékoztatjuk nézőinket és a sajtó munkatársait, hogy a pénteki Rómeó és Júlia című előadásunk Szász Júlia és Horváth Lajos Ottó balesete miatt a második felvonás alatt félbeszakadt.

A rövid időn belül kiérkezett mentősök a két művészt a helyszínen szakszerű ellátásban részesítették, majd kórházba szállították. A körülményekhez képest jól vannak. Kérjük a sajtó munkatársait, hogy nyugalmuk érdekében kérdéseikkel egyelőre ne keressék őket.

A baleset körülményeinek vizsgálata folyamatban van.

A két kiváló színművészünknek, kollégánknak mielőbbi gyógyulást kívánunk és várjuk vissza őket a színházba – áll Vidnyánszky Attilának, a Nemzeti Színház főigazgatójának közleményében.

Nyitókép: Nemzeti Színház/Eöri Szabó Zsolt