2024. május 8., szerda

Igazi sztárparádéra számíthatunk

Több világsztár is Magyarországra érkezik ez évben

A Live Nation koncertszervező cég minap közzé tett közleménye szerint tavasszal és nyáron is igazi sztárdömpingre vár a pop, a rock és a metál zene kedvelői számára. Ami már biztos, hogy márciusban a Budapest Arénában lép fel az LP, a The Rose koreai indie-rock sztárformáció, de a tavalyi nagy sikerű bulija után a Depeche Mode is visszatér Magyarország fővárosába. Dave Gahan és Martin Gore a kísérőzenészeikkel együtt ezúttal az MVM Dome-ban ad koncertet. Úgyszintén tavasszal érkezik a Thirty Seconds To Mars Jared Letóval az élen, valamint Slash és Myles Kennedy is.

A nyáron Magyarországra érkezik a 7-szeres Grammy-díjas Sting, a világ egyik legzseniálisabb rockshow-ját produkáló Tool, valamint Lenny Kravitz, a The Dead South, a Five Finger Death Punch, új szólólemezével turnézik Bruce Dickinson és Corey Taylor is, és utolsó turnéjának keretében Rod Stewart is tiszteletét teszi.

A magyarországi előadók közül a Live Nation égisze alatt lép fel az április 6-án, az 5. születésnapját ünneplő Carson Coma, június 5-én pedig a Halott Pénz ünnepli fennállásának 20. évfordulóját a Puskás Arénában.

A klubkoncertek közül a Guano Apes koncertjét lehet kiemelni, a keményebb műfajok kedvelői pedig a Persefone, a Decapitated, a Suicide Silence, a Born of Osiris és a Dirthy Honey bulijára készülhetnek.  Emellett az MVM Dome-ben februárban hat alkalommal is megtekinthetjük a világhírű Cirque du Soleil társulat lenyűgöző akrobatamutatványokkal teli, OVO címet viselő előadását.

 

Nyitókép: A Cirque du Soleil, fotó: mesinfos.fr