2024. június 14., péntek

Jól képzett és a témában felkészült fiatalok!

– A Mathias Corvinus Collegium – MCC vezetőképző programjának 16 hallgatójával beszélgettünk a VMSZ székházában – olvasható dr. Pásztor Bálint, a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke tegnap közzétett Facebook-bejegyzésében.
– A vajdasági magyarság helyzetéről, a VMSZ érdekképviseleti modelljéről tettek fel nekünk kérdéseket, mi pedig szívesen válaszoltunk nekik, mert tehetséges, érdeklődő fiatalokkal mindig öröm beszélgetni!
Tegnap szabadkai vállalkozókkal találkoztak, és vajdasági tanulmányi látogatásuk alatt megismerkedtek Zenta és Szabadka nevezetességeivel is – olvasható a VMSZ elnökének bejegyzésében.
– Érdeklődő fiatalok társaságában kezdődött a mai napom. Dr. Pásztor Bálinttal, a VMSZ elnökével, és Juhász Bálinttal, az Intézőbizottság elnökével Szabadkán fogadtuk a Mathias Corvinus Collegium vezetőképző programjának 16 hallgatóját, akik tanulmányi látogatásuk során elsősorban a kisebbségi jogokkal, azok érvényesítésének lehetőségeivel ismerkednek. Örömmel mutattuk be nekik a vajdasági magyar érdekképviseleti modell eddig elért sikereit – áll Fremond Árpádnak, a Magyar Nemzeti Tanács elnökének Facebook-posztjában.

Nyitókép: Dr. Pásztor Bálint Facebook-oldala