2024. július 15., hétfő

A Petroland Aquapark megnyitja kapuit

Készüljön fel egy izgalmas felfrissülésre: a Petroland Aquapark megnyitja kapuit a nyári szezon előtt.

E nyáron látogassa meg a szórakozás, az adrenalin és a pihenés vízi oázisát a Pannon-síkság szívében!

Újabb izgalmas nyári szezon nyílik a Petroland Aquaparkban. A hatalmas Pannon-síkság közepén, Petrőcön található ez a kalandkomplexum, amely különféle létesítményeket és látnivalókat kínál minden korosztály számára.

Izgalmas vízi élmény és pihentető menedék a hőségben.

Ebben a szezonban a Petroland Aquapark még több kalandot és szórakozást kínál látogatóinak.

Igazi adrenalincsemege vár rád: felejthetetlen utazás nyolc látványos csúszdán, rafting kaland a vad folyón, valamint valódi tengeri hullámok élménye a nyitott medencén.

A pihenni vágyókat egy relaxációs medence vizes masszázzsal, valamint az új Amazonia Wellness & Spa várja 5-féle szaunával, jacuzzival és tepidáriummal a teljes hedonizmus pillanataiért.

Még a legkisebbek is élvezni fogják

Az akvaparkban külön sarok várja a kis kalandorokat. A nagy gyermekmedence színes csúszdákkal, tornyokkal és öntözőkkel gondtalan játékra, nevetésre és felejthetetlen pillanatokra csábít.

„A legértékesebb pillanatok a mosolyok pillanatai a magas csúszdákról való bátor leereszkedés után, és a kicsik könyörgéséé, hogy maradjanak még egy kicsit, és élvezzék a vízi kalandokat” – mondta Samuel Šlemender vezérigazgató.

Jegyárak és akciók

Ebben a szezonban a Petroland Aquapark különleges promóciós akciókkal várja látogatóit. Különféle jegytípusok állnak rendelkezésre, beleértve a napi, szezonális és családi csomagokat. Lehetőség van online jegyvásárlásra is, így az árak kedvezőbbek a pénztári áraknál.

A látogatók jelenleg igénybe vehetik az „Uzmi utorak” nagy akciót, amikor 990 dinár a jegy ára mindenki számára.

A komplexum munkaideje mindennap 10 órától 19 óráig tart.

 

Petroland Aquapark: Szórakozás minden generáció számára

Izgalmas híreket hoz az új nyári szezon a Petroland Aquaparkban. Minden héten változatos, jó szórakozást garantáló program várja a látogatókat habpartikkal és DJ-fellépésekkel:

2024. 06. 29. Oxygen party

2024. 07. 06. Royall challenge

2024. 07. 27. Relax and beauty day

2024. 08. 10. Színezd ki a napot!

2024. 08. 24. Never ending party

Csatlakozzon a nyári vízi kalandhoz a Petroland Aquaparkban, és gyűjtsön felejthetetlen emlékeket családjával és barátaival!

További információkért látogasson el a www.petroland.rs honlapunkra és IG oldalunkra: https://www.instagram.com/aquaparkpetroland/.

 

#petroland @aquaparkpetroland