2023. március 27., hétfő

Sport/Tenisz

Két szerbiai a 32-ben!

Félő volt, hogy Miamiban egyetlen szerbiai és magyar sem marad a legjobb 32 között, hiszen az 1000-es mestertorna 2. fordulójának párosítása nem kecsegtetett sok sikerrel.

Viktorija Azarenka szétcsapta olasz ellenfelét (Fotó: Beta/AP)

Ribakina nehéz győzelme

Az Indian Wellsben bajnok és hétfőtől a ranglistán 7. helyezett kazah Jelena Ribakina nagyon megszenvedett a győzelemért a miami 2. fordulóban. Ribakina hét kettős adogatási hiba és négy...

Dušan Lajović nem illetődött meg a volt világelsőtől (Fotó: Beta/AP)

Lajović kiejtette Murray-t!

Kellemes meglepetés egy furcsa játéknapon Miamiban! Előbb Györe László legyőzte az ausztrál Aleksandar Vukićot, akit a fogadóirodák esélyesebbnek láttak, majd Dušan Lajović dobott egy nagyot, és...

Đoković nem bánja

Novak Đoković nem bánja, hogy oltatlansága miatt ki kellett hagynia az Indian Wells-i és miami tenisztornát, de reméli, a nyár végén New Yorkban már pályára léphet.

Györe győzelemmel indított Miamiban

Györe László bejutott a Miamiban zajló keménypályás tenisztorna második fordulójába, miután szerda este az első fordulóban, egy óra 45 percig tartó játék után legyőzte az ausztrál Aleksandar Vukićot.

Carlos Alcaraz (Fotó: tennis.com)

Alcaraz újra világelső

A spanyol Carlos Alcaraz nyert Indian Wellsben, és az új pontokkal visszavette Novak Đokovićtól a ranglista első helyét.

Jelena Ribakina idén másodszor győzte le a világelsőt (Fotó: Beta/AP)

Lemásolták Melbourne-t a lányok

Iga Świątek a női világranglista első helyezettje, aki egy hét múlva ünnepli a trónfoglalása első évfordulóját, mégsem nevezhető a mezőny egyeduralkodójának.