2024. április 23., kedd

Tenisz

Casper Ruud sajátos módon ünnepelte meg a barcelonai tornagyőzelmét, a labdaszedő lányokkal együtt a közeli medencébe ugrott (Fotó: Beta/AP)

Marozsán a legjobb magyar

Novak Đoković 1330 pontos előnnyel lépett világelsősége 422. hetébe, ami azt jelenti, hogy bármi is történjék Madridban az elkövetkező két hétben, amíg ő pihenőn van, a 424.

Đoković és Györe lemondta Madridot!

Novak Đoković tavaly nem játszott Madridban, és az idén sem lép fel a spanyol fővárosban. A világelső szombaton lépett vissza, amit vele szinte egyidejűleg megtett Györe László is.

Még két szép győzelem

A szerbiai és a magyar teniszezők sikeres e heti rajtját Miomir Kecmanović és Natalija Stevanović folytatták. Kecmanović Bukarestben három játszmában nyert a belga veterán David Goffin ellen, és a 8.
Beta/AP

Đoković megint betlizett

Novak Đoković nem használta ki a Carlos Alcaraz visszalépése és Jannik Sinner elődöntős veresége után Monte-Carlóban adódott alkalmat. A világelső szerb teniszező a négy között háromjátszmás meccse...
Beta/AP

Az elődöntő volt a végállomás Đoković számára

Novak Đoković, a világ legjobb teniszezőjének nem sikerült bejutni a monte carlói salakpályás tenisztorna döntőjében, ugyanis az elődöntőben 2 óra és 18 percnyi játék után 6:4, 1:6, 6:4 arányban mú...