2023. március 31., péntek

Sport/Tenisz

Karen Hacsanov egy kínos sorozatot szakított meg (Fotó: Beta/AP)

Vége az orosz csúnya sorozatainak

Karen Hacsanov csaknem négy évig, 23 meccsen egyhuzamban nem nyert egyszer sem a legjobb tíz egyike ellen, a görög Sztefanosz Cicipasztól pedig zsinórban hatszor kapott ki, legutóbb az Australian...

Bianca Andreescu pénteken még ülve ünnepelt Maria Szakari ellen, tegnap viszont már nyilván eltörött a mécses (Fotó: Beta/AP)

A fő esélyesek magabiztosan lépnek

Indian Wells döntősei, Carlos Alcaraz és Danyiil Medvegyev, illetve Jelena Ribakina és Arina Szabalenka Miamiban is tartják magukat, a többi kiemelt létszáma viszont nagymértékben csökkent.

Lajović nem vallott szégyent

Dušan Lajović az idén már harmadszor kapott ki a világelső spanyol Carlos Alcaraztól, de mint legutóbb Rio de Janeiróban, most sem vallott szégyent.

Két szerbiai a 32-ben!

Félő volt, hogy Miamiban egyetlen szerbiai és magyar sem marad a legjobb 32 között, hiszen az 1000-es mestertorna 2. fordulójának párosítása nem kecsegtetett sok sikerrel.

Viktorija Azarenka szétcsapta olasz ellenfelét (Fotó: Beta/AP)

Ribakina nehéz győzelme

Az Indian Wellsben bajnok és hétfőtől a ranglistán 7. helyezett kazah Jelena Ribakina nagyon megszenvedett a győzelemért a miami 2. fordulóban. Ribakina hét kettős adogatási hiba és négy...

Dušan Lajović nem illetődött meg a volt világelsőtől (Fotó: Beta/AP)

Lajović kiejtette Murray-t!

Kellemes meglepetés egy furcsa játéknapon Miamiban! Előbb Györe László legyőzte az ausztrál Aleksandar Vukićot, akit a fogadóirodák esélyesebbnek láttak, majd Dušan Lajović dobott egy nagyot, és...

Đoković nem bánja

Novak Đoković nem bánja, hogy oltatlansága miatt ki kellett hagynia az Indian Wells-i és miami tenisztornát, de reméli, a nyár végén New Yorkban már pályára léphet.

Györe győzelemmel indított Miamiban

Györe László bejutott a Miamiban zajló keménypályás tenisztorna második fordulójába, miután szerda este az első fordulóban, egy óra 45 percig tartó játék után legyőzte az ausztrál Aleksandar Vukićot.