2023. március 25., szombat

Sport/Tenisz

Dušan Lajović nem illetődött meg a volt világelsőtől (Fotó: Beta/AP)

Lajović kiejtette Murray-t!

Kellemes meglepetés egy furcsa játéknapon Miamiban! Előbb Györe László legyőzte az ausztrál Aleksandar Vukićot, akit a fogadóirodák esélyesebbnek láttak, majd Dušan Lajović dobott egy nagyot, és...

Đoković nem bánja

Novak Đoković nem bánja, hogy oltatlansága miatt ki kellett hagynia az Indian Wells-i és miami tenisztornát, de reméli, a nyár végén New Yorkban már pályára léphet.

Györe győzelemmel indított Miamiban

Györe László bejutott a Miamiban zajló keménypályás tenisztorna második fordulójába, miután szerda este az első fordulóban, egy óra 45 percig tartó játék után legyőzte az ausztrál Aleksandar Vukićot.

Carlos Alcaraz (Fotó: tennis.com)

Alcaraz újra világelső

A spanyol Carlos Alcaraz nyert Indian Wellsben, és az új pontokkal visszavette Novak Đokovićtól a ranglista első helyét.

Jelena Ribakina idén másodszor győzte le a világelsőt (Fotó: Beta/AP)

Lemásolták Melbourne-t a lányok

Iga Świątek a női világranglista első helyezettje, aki egy hét múlva ünnepli a trónfoglalása első évfordulóját, mégsem nevezhető a mezőny egyeduralkodójának.

Amr Alfiky/Reuters

Novak Đoković nem játszhat Miamiban

Novak Đoković világelső szerb teniszező nem játszhat a Miamiban megrendezésre kerülő tenisztornán – erősítette meg hivatalosan is James Blake, a torna igazgatója, írja az N1 hírportál.