2024. május 10., péntek

Mindenki lehet fitt

A magyarkanizsai Bro’s Gym edzőterem tartományi támogatást kapott

Szégyenkezés és félelem nélkül lehet belépni a közel egy éve működő, személyi edzést is kínáló magyarkanizsai edzőterembe. Két talpraesett fiatalember mert nagyot álmodni és megnyitották a rengeteg géppel felszerelt termet, ahová elmondásuk szerint a fiataloktól a szépkorúakig mindenkit várnak. Pálfi Krisztián és Harmath Szebasztián most még elégedettebbek, mert tartományi támogatással egy lépcsőzőgéppel lett felszereltebb a termük. A gép árának felét a pályázati pénzből fedezték.

A már használatban lévő gépet Kormányos László, a Tartományi Ifjúsági és Sporttitkárság sporttal megbízott segédtitkára is megtekintette és örömének adott hangot, hogy Magyarkanizsának ilyen jól felszerelt edzőterme van és ehhez a titkárság is némiképp hozzájárulhatott.

– Feladataink közé tartozik, hogy felismerjük azokat a közösségeket, ahol ilyen számban gyűlnek össze a fiatalok és a kevésbé fiatalok, hogy tegyenek az egészségükért. Elsődleges szempont, hogy mindenki számára elérhető legyen a sportolási lehetőség. Örömünkre a magyarkanizsai sikertörténethez kétszázezer dinárral tudtunk hozzájárulni – mondta a segédtitkár.

Puskás Károly felvétele

Puskás Károly felvétele

Az edzőteremben a magyarkanizsai önkormányzat képviselői is tiszteletüket tették, kifejezve azt, hogy fontos számukra minden törekvés, ami a községben történik. Nebojša Rakić, Magyarkanizsai alpolgármestere elmondta, hogy megtiszteltetés, hogy jelen lehet a bővülő edzőteremben és örvendetes, hogy olyan létesítmény van Magyarkanizsán, melynek kínálatát sokan igénybe veszik.

Az új lépcsőzőgép a fiatal tulajdonosok szerint jó szolgálatot fog tenni a teremben, melynek már most is nagy a látogatottsága.

– A téli időszakban meg is növekedett az edzők száma, ami nagy öröm számunkra, mert a nyitás óta azon dolgozunk, hogy sokféle mozgási lehetőséget biztosítsunk. Külön köszönjük a mostani támogatást, melyből a gép árának felét tudtuk fedezni – mondták a fiúk, akiktől megtudtuk azt is, hogy semmi se lehet kifogás arra, hogy ne edzzünk, a Bro’s Gymben váltható VIP tagság is, mellyel 0-24 órában be tudnak menni az edzőterembe. Egyébként funkcionális edzést, személyi edzést, de még gerinctornát is tartanak, étrend-összeállítást is végeznek, tehát tényleg széles a paletta, és egy alkalomra mindössze 300 dinárt kell fizetni.

Nyitókép: Puskás Károly felvétele