2022. május 26., csütörtök

FRISSÍTETT: Két nő súlyosan megsérült a nádaljai balesetben

Május elsején a délutáni órákban súlyos közlekedési baleset történt a Szenttamás melletti Nádalján – írja a B92 hírportál. Mint azt szenttamási tudósítónk nem hivatalosan megtudta, egy Volkswagen típusú személygépkocsi vezetője a település bejáratánál lévő kanyarban elveszítette uralmát  a jármű irányítása felett és lerepült az útról. Az autó először egy villanypóznának, majd egy fának, végül pedig a kanyarral szembeni ház falának csapódott, és felfordult.

A helyszínen kapott nem hivatalos információk szerint a járműben négyen ültek, hárman szenttamásiak, egy 16 éves lány pedig verbászi. A balesetben két nő súlyosan megsérült, őket az elsősegélynyújtást követően azonnal kórházba szállították. Az utasok között volt egy kisbaba, és a sofőr, B. G. 22 éves szenttamási fiatalember, akik sérülés nélkül megúszták a balesetet.

A nádaljai polgárok elmondták, az említett kanyar nagyon veszélyes, az elmúlt években több komoly közlekedési baleset is volt már itt.

Hogy pontosan mi történt a nádaljai „halálkanyarban”, az a helyszínelést követően derül ki.

A rendőrség ismételten fokozott óvatosságra és a megengedett sebesség tiszteletben tartására szólítja fel a gépjárművezetőket.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Srbobran.net (@srbobran.portal)