2021. október 25., hétfő

Sport/Kézilabda

Meglógott a Győr

Mindkét magyar női csapat nehéz és fontos győzelmet aratott francia ellenfele fölött a BL ötödik fordulójában.

Kiállítás nélkül

A Porto után egy újabb könnyed győzelmet abszolvált a Veszprém a férfi Bajnokok Ligájában: ezúttal a Flensburgot fogadta, és múlta felül öt góllal.

Pastor vette el a Szeged győzelmét

A csonka 2019/2020-as BL-szezont megnyerő Kiel otthonába látogatott a Szeged a férfitorna ötödik körében, ahol extrém fordulatok és egy utolsó csavar végén döntetlennel zárult a mérkőzés.

Dánok forgatagában

A Ferencváros dán csapatot fogadott, a Győr pedig Dániába utazott a női kézilabda BL negyedik fordulójában, az élvonal két magyar csapatának mérlege pedig egy győzelem és egy döntetlen lett.

Máthéék legyőzték a Szegedet

Elkönyvelte első vereségét az idei BL-sorozatban a Szeged férfi kézilabdacsapata, méghozzá hazai pályán kikapva az idáig nyeretlen norvég Elverumtól.

Komoly pofon a szerbeknek

Váratlan vereségbe futott bele a szerb női kézilabda-válogatott a jövő évi Európa-bajnokság selejtezős sorozatának 2. fordulójában.

A portugálok elfogytak a végére

Sikeresen debütált a magyar női kézilabda-válogatott kispadján Vlagyimir Golovin, az orosz szakember csapata 34:24 arányban múlta felül Portugáliát a jövő novemberi Európa-bajnokság selejtezőjének...

A csoportok élén a magyarok

Drámamentes mérkőzésen szerezte meg második győzelmét a férfi kézilabda BL idei kiírásában a Szeged, amely a Breszt vendégeként már az első percekben kiépítette azt a 3-4 gólos előnyt, amit aztán...