2024. április 26., péntek
VEDD EL A SZÁMLÁT ÉS NYERJ!

Topolyára került a főnyeremény

Megejtették a szürkegazdaságot visszaszorítani hivatott Vedd el a számlát, és nyerj! számlás nyereményjáték harmadik fordulóját.

Ezúttal is öt Fiat 500L típusú gépkocsit és egy kétszobás lakást sorsoltak ki.

A főnyeremény ezúttal Vajdaságba, Topolyára került.

A szombaton este hat órakor kezdődő újabb forduló lebonyolításában Đorđe Stojković színművész segédkezett, 2.664.130 boríték közül húzta ki a szerencsés nyerteseket.

Autót nyert: Javnaš Andriš (Boljevac), Milena Popović (Boljevci na Ibru), Luka Petkovski (Szabács), Aleksandar Vasović (Kragujevac) és Goran Jovanović (Belgrád)

A főnyereményt, a belgrádi Zimonyi kapu városrészben lévő kétszobás lakást Palusek Vera topolyai lakos nyerte.

A borítékokat folyamatosan küldhetik a játszani vágyók, az összes beküldött és ki nem húzott boríték játékban marad a következő fordulókban is.

A játékszabályok nem változtak, továbbra is részt vehet bárki, aki legalább tíz darab számlát tartalmazó borítékot küld be.

Legkevesebb 100 dinár értékű pénztárgépszámlákat, vagy bankkártyás fizetést igazoló nyugtákat küldhetnek a polgárok, ezek nem lehetnek április 1-től régebbiek. A feladó neve mellett szükség van az igazolványban szereplő címre és a telefonszámra is, címzettként pedig az „Uzmi račun i pobedi 2021” szöveget kell feltüntetni.

A borítékokat folyamatosan küldhetik a játszani vágyók, az összes beküldött és ki nem húzott boríték játékban marad a következő fordulókban is.