2024. április 24., szerda

Sportvilág – újratöltve!

Sportújságunk melléklet formájában 2020. március 16-án jelent meg legutóbb, s akkor beütött a baj. Azon a napon leállt szinte az egész világ, pánikhangulat uralkodott el, s kijárási tilalom következett. A koronavírus miatt a világ sportja is megszűnt, ezzel együtt a mellékletünk is, hiszen még azzal is gondunk akadt, hogy a napi sportoldalakat összeállítsuk. Nem volt sportesemény, nem lehetett interjú, riport, beszámoló, hír csak az volt, milyen eseményt halasztottak el, mondtak le.
Pedig akkor már nagyban tervezgettük a labdarúgó Eb-t és az olimpiát, s azt is, milyen formát kell adni a Sportvilágnak, hogy abban az érdekességek és a rovataink mellett a friss eredmények is benne legyenek. Mondhatni úgy is, hogy egy évet aludhattunk a megoldásra, s mivel a védőoltás miatt már látszik a fény az alagút végén, ismét tervezhetünk Eb-t, ötkarikást, s remélhetőleg ősztől minden mást is. A formát tekintve a lehetőségeket is számba kellett venni, s arra jutottunk, hogy a mindenkit kielégítő tartalmat nyolc nagy oldalon tudjuk elérni. Ezzel indulunk meg ma, de útközben hangolhatunk rajta, mindezt persze az Önök érdekében.
A hagyományt nem szakítjuk meg, tehát az említett két nagy sportesemény kapcsán most is gazdag nyereményjátékkal rukkolunk elő, s arra törekszünk, hogy ismét örömmel forgassák a kezükben a régi-új mellékletünket. Vegyenek részt a játékainkon, olvassák a Sportvilágot!