2024. április 26., péntek
HOROSZKÓP

Májusi előrejelzés

Nemcsak az ön születési jegyére utaló előrejelzést ajánlatos elolvasni, hanem azt is, amely az ön aljegyére vonatkozik (az aljegyet asztrológus számíthatja ki a születés pontos idejéből). Ha pontosabb és részletesebb előrejelzést szeretne, akkor azt a személyre szóló sorshoroszkópból kaphatja meg.
A legnagyobb esemény az lesz, hogy a Jupiter a hónap közepén elhagyja a Vízöntő jegyét, s 2-3 hónapig a Halaknak osztogatja a szerencsét.

Kos (március 21. – április 20.)
Ez a hónap a családról, az otthonról, esetleg az ingatlanokról szól. Beindul a siker a pénzzel kapcsolatban, habár bizonyos régi dolgok gátlásokat okoznak a hónap elején. A megbeszélések sikerrel járnak, segítséget pedig a rokonok, esetleg a szomszéd nyújthat. Utazzon minél többet, közeli tájakra, s kommunikáljon, esetleg rendezze iratait. Most minden információ nagyon hasznos.

Bika (április 21. – május 20.)
Ez a születésnap körüli időszak igen szerencsés, főleg ebben a hónapban próbálja felújítani barátságait, s tegyen konkrét lépéseket céljai elérésére. Minden egyesület és csoport jó hatással lesz önre. Ne feledje, hogy az Uránusz miatt vállalja az újdonságokat, reformokat, felszabadulást s a modern korszak vívmányait.

Ikrek (május 21. – június 21.)
A hónap végén az ön bolygója, a Merkúr retrográd mozgásba vált. Addig igyekezzen elintézni mindent, amit tervezett, mert azután egy kis elakadás, egy kis gondolkodási idő várható. Lelki állapota teljesen egyenesbe kerül, s a magány meg a pihenés jót hoz. Energiával fog feltöltődni, s egészsége is javul.

Rák (június 22. – július 22.)
A Mars egész hónapban az ön jegyében lesz, használja ezt ki! Nem kellemes, de ha már nem tudunk ellene tenni, akkor alkalmazkodjon hozzá. Tehát most aktívnak kell lenni, tenni-venni, energiát használni, így kevesebb lesz a nem várt agresszió, stressz és idegesség. A hónap közepe felé az Uránusszal szép fényszögben lesz, ekkor újítson, lázadjon, pörögjön. A barátaival sikerei lesznek.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)
A párkapcsolat terén, főleg a hónap második felében, a kedvezőtlen események akár el is mélyülnek, elérhetik a tetőfokot. A vigaszt a munkában keresse, mert a karrier területén nagy siker vár önre. A társadalmi változások jót hoznak, a barátok úgyszintén, ám a lelki állapota nem irigylésre méltó, kivéve 10-e körül, amikor jó ötletei támadnak.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)
Az egészségi állapota kifejezetten rossz csillagállás alatt van. Ami külföldet és külföldieket illeti, az jót hoz. A karrier fölfele ível, itt nincs gond, sőt a partnerkapcsolata is csupa romantika, ön a fellegekben jár. Sajnos a baráti kapcsolatok s az egyesületek stresszes helyzeteket okozhatnak, ezért néhány kívánsága nem teljesül.

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)
A főnökét, ha lehet, kerülje, egyedül 10-e körül várhat jót tőle, egyébként harapós lesz. Ha másoktól támogatásra számít, azt megkaphatja, s jogi ügyekben is kedvező fejleményekre számíthat. Ez az idő nagyon jó mágikus beavatkozásokra, szerezzen be talizmánt, jót hoz.

Skorpió (október 24. – november 22.)
Külföldi utazást esetleg tizedike körül vállaljon, a többi időszak tele van stresszel. A partnerkapcsolat sikeres időszakon megy keresztül, számíthat partnere támogatására. A szerelemben, a gyerekekkel kapcsolatban, a szórakozással kapcsolatban sikert remélhet, ám a családi ügyek nem kedveznek. Ingatlannal most ne kereskedjen.

Nyilas (november 23. – december 21.)
Hacsak nem muszáj, akkor ne utazzon sehova. A rokoni látogatások szomorúak lesznek, vagy kellemetlenek. Ha valamit tanul, az sok nehézséggel fog járni, az iratok pedig késni fognak. A párkapcsolat jót hoz, s egészségével kapcsolatban is javulás várható. A munka örömmel tölti el.

Bak (december 22. – január 20.)
Összetűzések várhatóak a partnerkapcsolatban, de hirtelen javulás történik tizedike körül. A pénz nem sok örömöt hoz jelenleg, mert sajnos akármennyi is van, az nem annyi, ami önnek kell. A gyerekekkel azonban jól megértik egymást, minden szórakozás is jót hoz, s egészségére sem panaszkodhat. Dolgozzon most, a munka és a munkatársak vigaszt hoznak.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Legyen szorgalmas, ne tétlenkedjen, az eddig halasztgatott dolgokkal szembesüljön végre, s dolgozza fel a múlt terheit. Egy kis reuma, térdfájás vagy krónikus betegségek nehezítik meg mindennapjait, ám a boldogságot megtalálja családja, gyermeke, párja mellett, s otthona, háza külön megelégedettséget okoz.

Halak (február 20. – március 20.)
Sikeres ez a hónap, újabb remény csillan fel. Kerülje most a magányt, a zárt helyiségeket s a sötét helyeket. Alvászavarai, rémálmai lehetnek. Utazzon közeli tájakra, ápolja kapcsolatát rokonaival, szomszédaival. Egy jó hírt fog kapni. Az ingatlanokkal különösen sikere lesz. Most felújíthatja otthonát.