2021. január 27., szerda

Sport/Tenisz

Szerbia Kanadával kezd

Szerbia címvédő válogatottja február 2-án Kanadával mérkőzik az ATP-kupa A csoportjának 1. fordulójában.

Belgrádba kerül a budapesti ATP-torna

A magyarországi salakpályás viadalt április 19. és 25. között rendezték volna a fővárosban. A korábban Bukarestben rendezett 250-es ATP-tornának 2017-től adott otthont Budapest.

Első vagy utolsó?

A statisztikai adatok azt mutatják, hogy az élvonalbeli teniszben az első játszma megnyerése az esetek túlnyomó többségében a meccs megnyerését is jelenti.

Đoković engedményeket kért, kritikát kapott

A világelső Novak Đoković elutasítást és éles kritikát kapott azt követően, hogy levélben kért engedményeket a február 8-án kezdődő ausztrál nyílt teniszbajnokságra érkezett azon játékosoknak, akik...

Folytatás február elsején

Az év első tornái után a legmagasabb szinten több mint kéthetes versenyszünet következik az ausztráliai karanténkényszer miatt. A világ legjobb teniszezőinek első csoportja tegnap indult el a déli...

Táblára jutott a kapitány

Szerbiának nyolc (hat férfi és két nő), Magyarországnak pedig három (2+1) képviselője lesz a február 8-án Melbourne-ben kezdődő Australian Openen.

Olga Danilović (Fotó: Beta/AP)

Olga lett az első győztes

A szerbiai teniszezők első idei győzelmét Olga Danilović aratta, aki Dubajban, az Australian Open selejtezőjének rajtján felülmúlta a szlovák Kristina Kučovát.