2024. április 26., péntek

Az idei Interetno online formában zajlik

A szabadkai Interetno fesztivál szervezőbizottsága azt a döntést hozta, hogy a 2020-as Interetno fesztivált a megszokott formájában nem tudja megtartani.

– A közönségünknek, ha egy kis Etnopolisos-hangulatra vágyik, ki sem kell mozdulnia otthonról, hisz igazi online csemegével készülünk! Augusztus 22-e és 26-a között a virtuális világba varázsoljuk a fesztiválunk hangulatát. Az elmélyülni vágyó nyaralóknak, megfáradt dolgozóknak, felfrissülésre és aktív tevékenységre vágyó kicsiknek és nagyoknak lesz ének, tánc, kézműveskedés, mese, interetnós kulisszatitkok és még sok más.

A meghirdetett előadások és koncertek reményeink szerint később az aktuális jogszabályokhoz igazodva majd élőben is megrendezésre kerülnek, egymástól független időpontban, amire várunk majd mindenkit szeretettel!

Az Interetno fesztivál a nyár kihagyhatatlan családi programja, és igazi élményre számíthatnak idén is Etnopolis lakói.

Az Interetno fesztivál programjai augusztus 22-e és 26-a között követhetőek lesznek a fesztivál honlapján, YouTube csatornáján, Facebook- és Instagram-oldalán, valamint a Pannon Televízión. A részletes műsormenetet is hamarosan továbbítjuk – áll a szervezők közleményében.