2024. május 8., szerda
HOROSZKÓP

Júniusi előrejelzés

Nemcsak az ön születési jegyére utaló előrejelzést ajánlatos elolvasni, hanem azt is, amely az ön aljegyére vonatkozik (az aljegyet asztrológus számíthatja ki a születés pontos idejéből). Ha pontosabb és részletesebb előrejelzést szeretne, akkor azt a személyre szóló sorshoroszkópból kaphatja meg.

Kos (március 21. – április 20.)

Az ön uralkodó bolygója egész hónapban az ön 12. horoszkópházában tartózkodik, közben sok negatív fényszöget alkot. Ez sok csaláshoz, csalódáshoz, titkolózáshoz vezet, ezenkívül tévhiteket is hoz, s az áldozathozatalokat megnöveli. Titokban vagy tévedésből túlzásba vitt káros szenvedélyek is veszélyt okoznak, ne tartózkodjon magányos, sötét helyeken sem. Most csak az utazások, a kommunikáció és a család szerez örömöt.

Bika (április 21. – május 20.)

Végre beindul a pénz áradása az életében, kezdetben titkos módon, akár nyeremény által, azután pedig már eldicsekedhet a sikerrel. A testvére miatt büszke lesz, végre örülhet az ő sikerének is. Átbeszélik majd a dolgokat, minden a helyére kerül. A hónap vége dicséretet hoz ki főnökéből, jutalomra is számíthat, az egész hónap pedig igen zavaros lesz a baráti ügyekben, legyen óvatos.

Ikrek (május 21. – június 21.)

A hónap első fele küzdelmekkel, tévhitekkel, csalódásokkal van tele, elveszíthet valamit, félreértései lesznek a feletteseivel, sőt az orvosi tanácsok sem lesznek megbízhatóak. Tizedike után azonban rendeződik a helyzet, addigra a holdfogyatkozás miatti lelki gondok elmúlnak, s igen büszke és szerencsés lesz, a pénzügyei is jelentős javulást mutatnak.

Rák (június 22. – július 22.)

A hónap elején van mit átgondolnia, főleg szerelmi ügyekben és a család területén, de utána örömteli napjai lesznek. Fontosnak fogja érezni magát, másokat irányíthat, s szavait, gondolatait is nagyra fogják becsülni. Az egészsége kiváló lesz, és a titkai miatt is boldog lesz. Lelki megvilágosodásra is sor kerül. A hónap vége felé legyen óvatos, a napfogyatkozás miatt.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

A hónap elején összetűzésekbe kerülhet valakivel a barátok közül, mások miatt pedig aggódni fog. Most semmilyen kapcsolat nem lesz igazán őszinte, de jobb is így, mert a titkok nem maradnának önök között. A hónap második fele javulást hoz a baráti kapcsolataiban, de bármilyen közösség, egyesület is örömöt hoz. Céljait ekkor kezdje el megvalósítani, mert a lelki világ, az égi segítők is önnel lesznek.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)

Partnerével most elkerülhetetlen a konfliktus, főleg a hónap első felében. Ha nem veszekszenek, akkor titkok vagy aggodalmak töltik be napjaikat. Az egészségi állapot is rosszul indul, majd csak a hónap végére lesz javulás. Munkahelyi problémáit a munkaeszközök, a kollégák és az alárendeltjei is okozhatják, főleg a hónap első felében.

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)

Gyermekei gondot okozhatnak a hónap elején, de vonatkozik ez az összes szeretteire és a partnerére is. Ráadásul egészségügyi gondok is nyomják a vállát ebben az időszakban. A munka nehezen megy, meg lesz terhelve, sőt jogi dolgokon is rágódni fog. Végre a hónap közepétől a mérleg helyrebillen, ezáltal ön felszabadul, és a sikerei nyilvánvalóak lesznek mások előtt is.

Skorpió (október 24. – november 22.)

Kiváló időszak ez a magasabb szintű gondolkodásra, a hitre, tanulásra, a törvénnyel kapcsolatos ügyek intézésére és a külföldi kapcsolatokra is. Ugyanakkor ne sok jót várjon a családi és a szerelmi életben, különösen a hónap elején. A pénzügyekben nem várt veszteség lehetséges, a holdfogyatkozás miatt, most ne kockáztasson, s ne hozzon döntéseket a biztosítással kapcsolatban sem.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Nem kedvez a holdfogyatkozás az ön jegyében, főleg a párkapcsolat és a család területén számolhat problémákkal. Most ne hozzon döntést az ingatlanokkal kapcsolatban sem. Segítséget kap a hónap második felében, akár pénzben, akár más támogatásként. A munkával és az egészséggel kapcsolatban a hónap eleje nem kedvez, de a vége fele tartós javulásra számíthat.

Bak (december 22. – január 20.)

Az ön jegyében a Jupiter eléri a Plútót, s pozitív fényszöget alkotnak a Marssal, ezért gyökeres, életre szóló jó változásokat tapasztalhat a hónap vége felé, a baráti kapcsolatokban, utazásokkal, megbeszélésekkel, szerződésekkel kapcsolatban egyaránt, ezenkívül a családi, rokoni, testvéri és szomszédi kapcsolatok is változnak. Ellenségből barát lehet, újjászületnek a kapcsolatok, vagy örökre eltűnnek, de mindez az ön javára történik.

Vízöntő (január 21. – február 19.)

A hónap vége felé szeretetet kap, a régi kapcsolatokat most sikeresen lezárhatja. Pénzügyei nagyon zavarosak lesznek, kiadások, veszteségek várhatóak, ám a hónap közepén sikerül behajtani valamilyen pénzt, de lelki téren is jót ígér a hónap közepe. Az egészség és a munka kitűnő, csak a gyerekek miatt kell egy kicsit aggódni.

Halak (február 20. – március 20.)

Mivel a Mars az ön jegyében halad, s fényszöget alkot a Neptunusszal, kerülje az italt, a gyógyszereket és a függőségeket, a hazugságokat és a félhomályos helyiségeket. Egyedül a hónap közepe lesz jó, akkor igyekezzen megvalósítani a terveit. Otthonában vigyázzon a vízvezetékre és a beteg személyekre, élvezze gyermekei jelenlétét, és hobbijában keresse a kiutat.