2024. március 19., kedd

Karosszék

Ez nem lehet igaz

Ha nem láttam volna saját szememmel, sosem hittem volna el, bárki mondja! El tudja képzelni valaki ebben a kis országban, hogy egy meccs után egy szerb és egy horvát csapat szövetségi kapitánya megöleli egymást?!

Mese a múltból

Nem is egyszer kellett a Dunára hozni az egyetlen eredeti valamit a múltból – 1976-ról beszélek. Te szent Habakuk, mikor is volt az, több mint négy évtizede.

Hála a jó égnek, nem láttam

Hogy mit nem láttam, talán csak azok nem tudják, akik nem emlékeznek, mit is írtam hónapokkal ezelőtt – soha többé nem lesz listavezető. Persze az a bizonyos szerb srác, akinek a jövője nem kerül semmi pénzembe, egyébként a jövőbe látás sem, mert ugyan ki mit tehet ellenem.

EXIT és Storck

Először is szeretettel üdvözlök mindenkit a hosszúra sikerült szabadságom után. Valójában végérvényesen be akartam dobni a törölközőt.

Kanizsán vagyok a Banjában

A helyiek mondják így: ki vagyok én, hogy tanítsam őket, hiszen jó hetven éve annak, hogy elmentem innen. Persze hazajártam, különösen diákkoromban.

Külföldiek a szerb fociban

Veszem a bátorságot, hogy tartsak egy „teadélutánt” a szerbiai fociban tevékenykedőknek. A múlt héten istenítettem a skótokat, a „focisovinizmusuk” miatt!