2024. május 8., szerda

Széles körű választék a nagy napra

A hétvégén kilencedik alkalommal tartottak esküvői kiállítást Adán

Nagyszabású esküvői kiállítást tartottak szombaton és vasárnap a Roditelj Egyesület szervezésében Adán, a helyi Park Hotelban.

A kiállításon jelen voltak mindazok a kellékek és szolgáltatások, amelyek elengedhetetlenek a tökéletes esküvő megszervezéséhez. A rendezvényen megközelítőleg húsz kiállító mutatta be kínálatát a házasodni vágyóknak, így a kétnapos eseményen a hagyományokhoz híven ezúttal is menyasszonyiruha-szalonok, fodrászok, sminkesek, ékszerészek, dekoratőrök, cukrászok, fotó -és videóstúdiók, valamint kézművesek termékeinek és szolgáltatásainak igen változatos kínálatával ismerkedhettek meg az érdeklődők.

– Fontosnak tartom, hogy egy ilyen jellegű rendezvényen mindazok a szolgáltatók jelen legyenek, akik egy esküvő megszervezésének a részét képezik. Így hát egy helyre gyűjtöttük őket, ezzel is megkönnyítve a házasodni vágyók dolgát – nyilatkozta Szabó Ságity Mária, az esküvői kiállítás fő szervezője.

A szervezők rendkívül színes programmal készültek, elsőként az adai Bartók Béla Zeneiskola növendékei léptek fel a színpadon, Koncz Éva vezetésével, majd ezt követően csodálatos ruhaköltemények kerültek bemutatásra.

A kiállítás mindkét napján zenés produkciók, látványos esküvőiruha-bemutatók, valamint gazdag tombola várták a látogatókat.