2024. április 26., péntek

Nyerj EXIT-belépőjegyet a Magyar Szóval!

Azok számára, akik a nyarat fesztiválozással szeretnék tölteni, a Magyar Szó online csapata újabb nyereményjátékkal készült.

Ahhoz, hogy megnyerjétek a két belépőjegy egyikét, mely az Exit fesztivál teljes idejére érvényes, nincs más dolgotok, mint megmutatni, mennyire hűséges és kreatív olvasói vagytok a Magyar Szónak. Ennek megfelelően két kategóriában várjuk fényképeiteket: 

1. A Magyar Szó leghűségesebb olvasója,

2. A Magyar Szó legkreatívabb olvasója.

A tavalyi EXIT nyitónapja (Ótos András felvétele)

A tavalyi EXIT nyitónapja (Ótos András felvétele)

A nyereményjáték menete:

A Magyar Szó leghűségesebb olvasójának kategóriájában várjuk a Magyar Szó napilappal készült fotóitokat a promo@magyarszo.rs e-mail címre vagy a Magyar Szó Facebook-oldalán üzenetben július 2-áig, hétfőig. A fotó készülhet a nyomtatott Magyar Szó napilap bármelyik oldaláról, egyetlen feltétel, hogy a fényképen a Magyar Szó megjelenésének dátuma jól kivehető legyen. A nyereményjáték nyertese az lesz, aki a legrégebbi keltezésű Magyar Szóval elkészített fényképét küldi be.

A Magyar Szó legkreatívabb olvasójának kategóriájában várjuk a legkreatívabb fényképeket arról, hogy hol és hogyan olvassák (pl. autóbuszban, tengerparton) olvasóink a napilapot nyomtatott vagy elektronikus (tableten, telefonon, számítógépen) formában. A fényképeket úgyszintén elektronikus úton a promo@magyarszo.rs e-mail címre vagy a Magyar Szó Facebook-oldalán üzenetben július 2-áig, hétfőig lehet beküldeni. Az ebben a kategóriában beküldött fotókat július 3-án tesszük közzé és lájk formájában lehet szavazni azokra július 4-ig, a Magyar Szó Facebook oldalán (https://www.facebook.com/magyarszo/). A legkreatívabb olvasónk az lesz, akinek a képe a legtöbb lájkot kapja.

Küldd be te is a fotódat az adott témák egyikében és 2018. július 5-én mindkét kategóriában kihirdetjük a nyerteseket, akiket egy-egy Exit belépővel ajándékozunk meg. A második és harmadik helyezést elérő olvasóinkat is ajándékkal jutalmazzuk mindkét kategóriában. A második helyezettek egy páros belépőjegyet nyerhetnek a petrőci Petroland élményfürdőbe, míg a harmadik helyezettek egy Magyar Szó ajándékcsomaggal lehetnek gazdagabbak. A beküldött fényképekhez mellékeljétek a neveteket és elérhetőségeteket (lakcím és telefonszám), valamint azt, hogy melyik kategóriában versenyeztek.

Mindenkinek sok sikert kívánunk!