2024. május 5., vasárnap
ATLÉTIKA – MAGYARKANIZSA

Marina Živković jegyében

A magyarkanizsai Partizan atlétái eredményesen szerepeltek a fedett pályás atlétikai országos és tartományi bajnokságokon.

Az Újvidéken rendezett vajdasági nyílt terematlétikai bajnokságon a magyarkanizsai Partizan atlétái 14 érmet szereztek, köztük a legértékesebbet az ifjúsági korosztályban Marina Živković 60 méteres gátfutásban (9,31) és magasugrásban (1,60), a serdülők korosztályában pedig Rekecki Vivien 60 méteres síkfutásban (8,37) és Sergej Miladinov hármasugrásban (11,27) végzett az élen.

A Belgrádban rendezett terematlétikai országos bajnokságon a serdülők korosztályában második helyen végzett Marina Živković 60 méteres gátfutásban (9,23) és magasugrásban (1,64).

A Belgrádban rendezett országos fedett pályás többtusabajnokságon a Partizan atlétái két országos bajnoki címet szereztek. A serdülő korosztályú országos öttusabajnokságon Marina Živković 3326 ponttal nyert, a fiatal pionír korosztályú országos háromtusa-bajnokságon pedig Ognjen Miladinov végzett az első helyen 2195 ponttal.