2024. április 26., péntek
JÖVŐ PÉNTEKEN

Temerinben kezdjük év eleji élőújság-sorozatunkat

Februárban Tordán, Gomboson és Pancsován is bemutatkozik a Magyar Szó

Lapunk hagyományaihoz tartozik a terepjárás, a bemutatkozás, a kapcsolattartás.

Ennek jegyében jövő pénteken, január 26-án Temerinben kezdjük év eleji élőújság-sorozatunkat, melynek során bemutatjuk legújabb kiadványainkat is. Az olvasók találkozhatnak Varjú Márta főszerkesztő mellett Nagy Magdolna és Varga Attila újságíró-szerkesztőkkel, így első kézből értesülhetnek a szerkesztőség újdonságaival, terveivel, gondjaival.
Bemutatásra kerül a Naptár 2018, mely december óta megvásárolható. A 2018. évre szóló kiadvány 300 oldalon kínál változatos olvasmányt, és nyerni is lehet vele. A főnyeremény egy 81 centiméter átmérőjű Samsung televízió, amelyet március folyamán sorsolunk ki. A nyereményszelvények a helyszínen is átadhatók.
A Naptár mellett a szerkesztőség bemutatja a 70 éves Jó Pajtás gyermeklap jubileumára készült legújabb kiadványát, a Tigrislélek című novellaantológiát, mely tankönyvpótló kiadványok kategóriában elnyerte a Vajdasági Szép Magyar Könyv Díját.
Ezenkívül bemutatásra kerül népszerű mellékletünk, a Magvető is. A műsort alkalmi kulturális program egészíti ki.
Az estet a Temerini Községi Kulturális Központ szervezi, és január 26-án, pénteken 19 órakor kezdődik a képtárban, az egykori mozi bejárati halljában.
A helyszínen megvásárolhatók lesznek a Magyar Szó új és korábbi kiadványai, többek között a Szórványlétben I. és II. riportkönyv és a Menedékben, Történetek a szögesdróton innen és túl című kiadvány is.
Az élőújság-sorozat február 3-án, szombaton Tordán, február 4-én, vasárnap Gomboson, majd február 16-án, pénteken Pancsován folytatódik, melyekhez terveink szerint újabb helyszínek társulnak.