2024. április 12., péntek

Játsszon a Magyar Szó Online csapatával a labdarúgó-világbajnokság ideje alatt! – TIPPJÁTÉK

Akárcsak az egész világ, a Magyar Szó Online szerkesztősége is futball-lázban ég a 22. labdarúgó-világbajnokság idején. Ebből az alkalomból ismét nyereményjátékokkal készültünk kedves Olvasóinknak, így az előttünk álló hetekben számos ajándékcsomag fog gazdára találni.

A foci-vb idején is kövessék figyelemmel Facebook-oldalunkat, hiszen egy-egy mérkőzés előtt tippjátékot fogunk indítani, s a helyesen tippelő olvasóink között értékes nyereményeket sorsolunk ki.

Mai játékunk: tippelje meg az Argentína-Franciaország döntő rendes játékidejének végeredményét!

Játékunk teljes egészében a Magyar Szó Facebook-oldalán zajlik, így a tippeket e nyereményjáték Facebook-posztja alatt hozzászólásban várjuk. A mai nyereményünk egy okosóra a zentai Romel Kft. jóvoltából, amit a helyes tippeket beküldő olvasóink között sorsolunk ki!

Játékunkban a rendes játékidő eredményére várjuk a tippeket, s az esetleg 2x15 perc hosszabbítás már nem számítódik bele. Abban az esetben, ha a mérkőzés rendes játékidejének pontos végeredményére egyetlen helyes tipp sem érkezik, az egy gólt tévedő válaszadók közül sorsolunk nyertest!

A válaszokat a mérkőzés kezdetéig, azaz 16 óráig várjuk!

Az eredményhirdetés nem sokkal a találkozó után lesz a Magyar Szó Facebook-oldalán.

Nyereményjátékunk feltételeiről bővebben itt olvashatnak: http://bit.ly/2jNtula

Minden kedves Olvasónknak sok szerencsét kívánunk!