2023. március 23., csütörtök

Sport/Tenisz

Đoković nem bánja

Novak Đoković nem bánja, hogy oltatlansága miatt ki kellett hagynia az Indian Wells-i és miami tenisztornát, de reméli, a nyár végén New Yorkban már pályára léphet.

Györe győzelemmel indított Miamiban

Györe László bejutott a Miamiban zajló keménypályás tenisztorna második fordulójába, miután szerda este az első fordulóban, egy óra 45 percig tartó játék után legyőzte az ausztrál Aleksandar Vukićot.

Carlos Alcaraz (Fotó: tennis.com)

Alcaraz újra világelső

A spanyol Carlos Alcaraz nyert Indian Wellsben, és az új pontokkal visszavette Novak Đokovićtól a ranglista első helyét.

Jelena Ribakina idén másodszor győzte le a világelsőt (Fotó: Beta/AP)

Lemásolták Melbourne-t a lányok

Iga Świątek a női világranglista első helyezettje, aki egy hét múlva ünnepli a trónfoglalása első évfordulóját, mégsem nevezhető a mezőny egyeduralkodójának.

Amr Alfiky/Reuters

Novak Đoković nem játszhat Miamiban

Novak Đoković világelső szerb teniszező nem játszhat a Miamiban megrendezésre kerülő tenisztornán – erősítette meg hivatalosan is James Blake, a torna igazgatója, írja az N1 hírportál.

Danyiil Medvegyev (Fotó: ATP Tour)

Danyiil zsörtölődik, de halad

Indian Wellsben ismertté váltak az elődöntők első párjai. A férfiaknál előző éjjel a négybe az orosz Danyiil Medvegyev és az amerikai Frances Tiafoe, a nőknél pedig a fehérorosz Arina Szabalenka és...