2021. október 27., szerda

Sport/Tenisz

Ilja Ivaska túl nagy falat volt Györe számára (Fotó: Tennis Section)

Györe kikapott a fehérorosztól

Györe László nem járt sikerrel a szentpétervári tornán, hisz az 1. forduló tegnapi meccsén kétjátszmás, nagyarányú vereséget szenvedett a fehérorosz Ilja Ivaskától.

Sinner tornagyőzelmével a 11. helyre lépett előre

Federer már csak tizenötödik

Novak Đoković tegnap a 344. hetét kezdte meg a világranglista élén, míg a nőknél jövő hétfőn jubileumhoz érkezünk, hisz az ausztrál Ashleigh Barty elsősége a 99. hetébe lépett.

Ashleigh Barty befejezte a szezont (Fotó: Tennis World USA)

Györének Ivaska, Marcinak Norrie

A ma kezdődő hét tornáin, Đoković kivételével, indul az összes magasan rangsorolt szerbiai teniszező, két nő is fellép, míg a magyarok közül Fucsovics Márton és Bondár Anna lesz akcióban.

Kiestek a szerbiaiak

Szerbiai teniszező már nincs versenyben az e heti tornákon. Dušan Lajović ugyanis szerdán este Antwerpenben, Filip Krajinović pedig tegnap délelőtt Moszkvában szenvedett vereséget.

Fucsovics megszakította ötmeccses vereségsorozatát

Fucsovics két hónap után győzött

Azt követően, hogy augusztus 24-én a winston-salemi 1. fordulóban legyőzte a japán Jaszuke Vatanukit, Fucsovics Márton nyolc héten át egy meccset sem nyert.

Norrie és Badosa meglepő diadalai

Az Indian Wells-i torna vasárnapi utolsó felvonása is megegyezett az előzőkkel, a váratlan döntősök meccsein is a kevésbé tapasztaltak vitték el a pálmát.