2024. április 26., péntek

Szemetes kannák igényelhetők Temerinben

A temerini kommunális közvállalat 2016-os évre vonatkozó munkaterve szerint szemetes kannákat oszt azoknak a háztartásoknak, amelyek eddig még nem kaptak szemeteskukákat, és nincs tartozásuk a közművállalat irányába, azaz az utolsó számlát is kifizették.

Szemételszállításra kihelyezett kukák Temerinben (Góbor Béla felvétele)

Szemételszállításra kihelyezett kukák Temerinben (Góbor Béla felvétele)

A kukákat igénylő polgárok december 1-jétől 9-éig (szombat és vasárnap kivételével), 7 és 13 óra között igénylési űrlapokat kérhetnek Járekon és Szőregen a helyi közösség irodáiban, Temerinben pedig a Kommunális Közvállalat központi épületében. Az igénylők vigyék magukkal a személyi igazolványt és a Kommunális Közvállalat által kiállított, legutolsó számlát. Az átadott űrlapok adatainak ellenőrzését követően névsor készül a jogosultakról, majd december 17-én (szombaton) és december 24-én (szombaton) 7-től 13 óráig sor kerül a kukák kiosztására. A járekiak a Vadász Otthon előtti bódénál, a szőregiek és a Staro Đurđevó-iak a helyi közösség otthonában, a temeriniek pedig a Kommunális Közvállalat telepi részlegében vehetik át a szemetes kannákat.

A kukákat igénylők névsorát a jelentkezés időrendjében állítják össze, és december 14-én közzéteszik megtekintésre a helyi közösségben, valamint a Kommunális Közvállalat temerini központi épületében. A kukák igénylésével és kiosztásával kapcsolatosan bővebb információk a 843-666-os és a 842-440-es telefonszámon kaphatók.