2024. április 29., hétfő
LABDARÚGÁS – SZUPERLIGA

Izgalmas topolyai pontszerzés

A TSC a Szuperliga hétközi fordulójának első játéknapján a Novi Pazar otthonában vendégszerepelt, és a fordulatos mérkőzésen végül egygólos győzelmet aratott. A topolyai csapat Pantović góljával már a 9. percben megszerezte a vezetést. A hazaiak gyorsan fordítottak, Ljajić előbb a tizenhatos sarkáról lőtt szép gólt, majd büntetőből volt eredményes. Žarko Lazetić együttese Ćirković révén még az első félidőben egyenlített. A fordulást követően a TSC játékosai irányították a játékot, és a remek formában játszó Milosavljević duplájával 4:2-re módosították az állást. A hajrára azonban jött még egy kis izgalom, Ljaljić a hosszabbítás utolsó másodperceiben harmadszor is betalált, amikor egy tizennyolc méteres szabadrúgást a felugró sorfal alatt a kapuba lőtt. A Novi Pazarnak ez sem jelentett pontot, a TSC 4:3-ra nyert idegenben. A topolyaiak 59 ponttal magabiztosan őrzik harmadik helyüket a tabellán.

@kk = Novi Pazar: Novi Pazar–TSC 3:4 (2:2)

Városi stadion, 3000 néző, vezette: Mitić (Belgrád). Góllövők: Ljajić a 11., a 15. (11-esből) és a 90+4., illetve Pantović a 9., Ćirković a 24., Milosavljević az 51. és az 55. percben.

Novi Pazar: Mirković, Cisse (Jo), Azemović, Fayed, Annan, Islamović (Suma), Momčilović, Petković (Bojat), Adeshina (Srećković), Šćepović (Obradović), Ljajić.

TSC: Ilić, Cvetković (Đorđević), Antonić, Stojić, Petrović, Milosavljević, Pejić, Vulić (Jovanović), Pantović (Rakonjac), Stanić (Đakovac), Ćirković (Sós).

Eredmények a 28. fordulóból: Vojvodina–Cukaricki 1:1, Novi Pazar–TSC 3:4, Zeleznicar–Radnik 3:1. Az élcsoport: Crvena zvezda 68, Partizan 64, TSC 59 pont stb.