2023. január 30., hétfő

Jó reggelt! (2020-06-25)

Illusztráció (Magányos hangszerek/Pexels/ArtHouse Studio)

Illusztráció (Magányos hangszerek/Pexels/ArtHouse Studio)

– Most ugrik a majom a vízbe – jegyezte meg a zenekarunk menedzsere a választások eredménye és az elkövetkező időszak fellépései kapcsán.

Mint ismeretes, ismét komolyodik a járványhelyzet az országban, és már egy ideje arról cikkezik a média, hogy újfent szigorításokra lesz szükség a fertőzések kordában tartására.

A vendéglátó- és a szórakoztatóipart ezek a hírek már odáig stresszelték, hogy a hajuk kihullik, ha meglátják dr. Predrag Kon képét, vagy ha meghallják a „második hullám” kifejezést.

Nem is csoda, az emberek komoly bevételtől estek el, és lehetőségek úsztak el előttük, vannak akik pedig a betevő falattól is elestek.

Történetesen ezen a nyáron mi is turnéztunk volna Görögországban, Olaszországban és ha minden igaz, Oroszországban is. Volna. De már az is benne van a pakliban, hogy Szerbiában sem állunk színpadra olyan sokat.

– Én attól félek hogy kiborul a bili a népnél. De nem is csoda. Nézz csak meg bennünket: 500 embertől többnek nem lehet húzni a talpalávalót, de 20 ezer embert be lehet csődíteni egy focimeccsre. A józan észt meg a megélhetésed dobd ki az ablakon és higgy a stimulációs csekkek gyógyító erejében – zárta le a témát a menedzserünk, nyomdafestéket nem tűrő, a legprofibb kocsisoknak is a dicséretére méltó káromkodások közepette.