2021. június 23., szerda
Gao Fu egy csengtui (Szecsuan tartomány) konferencián azt mondta, a kínai védőoltások hatékonysága alacsony, ezért meg kellene fontolni, hogy más védőoltásokkal „keverve” immunizáljanak (Fotó: Chinatopix Via AP/Beta)

Felmérik a védőoltások hatékonyságát

Marija Gnjatović, a Nukleáris Energia Felhasználása Intézetének (INEP) igazgatója a TV Vestinek nyilatkozva megerősítette, hogy tervben van az immunizáció hatékonyságát mérő országos kutatás.

Vučić: Beoltom az egész nemzetet!

Aleksandar Vučić elnök a Financial Times mai számában kijelentette, hogy a védőoltásoknak az Unióból való kivitelének lehetséges korlátozása veszélyeztetheti az immunizáció folyamatát Szerbiában –...

Alig maradt hely a kórházakban

A koronavírus-járvánnyal kapcsolatban elsősorban a betegek számának folyamatos növekedése, a kórházak telítettsége, valamint azok az uniós bejelentések foglalkoztatták a közvéleményt, a...

Félmillió Sinopharm vakcina érkezett

Szerdán a délelőtti órákban Kínában berakodták az Air Serbia gépébe az 500 ezer adagnyi Sinopharm vakcinát, a szállítmány este megérkezett a belgrádi repülőtérre, ahol Ana Brnabić kormányfő várta be.

Bizalom és együttműködés

Több milliárd eurót fektetett be a dél- és kelet-európai régióba Kína az elmúlt évek során, jelentette ki Hszi Csin-ping kínai államfő.

Aleksandar Vučić (Fotó: Beta)

Vučić hálás Kínának a védőoltásokért

A kínai CGTN televíziónak adott nyilatkozatában Aleksandar Vučić szerb államfő kijelentette, hogy Szerbia nagyon hálás a Kínától kapott támogatásért és segítségért.