2023. szeptember 25., hétfő
KREATÍV PERCEK

Lazább tárgyaló, avagy teakonyha egy vállalat irodaházában

Segít a lakberendező!

Mielőtt hozzáfogna otthona, irodája, egyszóval környezete megtervezéséhez, kérje ki lakberendezőnk tanácsát! Olyan ötleteket és megoldásokat kaphat tőle rovatunkban, amelyeket csak tapasztalt szem lát. Még akkor is, ha csak kisebb átalakítást tervez, stílust vagy bútort szeretne váltani, és kissé elbizonytalanodott a hatalmas kínálat láttán, vagy netán nem tudja, hogyan fogjon hozzá.

Minden irodaházban kell hogy legyen egy olyan hely, amelyben a megbeszélések már könnyedebben zajlanak. A teakonyha is ilyen célt szolgálhat, ahol reggelinket is elfogyaszthatjuk, de egy csendes kávé, vagy reggeli mellett el is lehet beszélgetni. Mindez akár kétszemélyes megbeszélés is lehet, a lényege, hogy nem olyan hivatalos protokoll szerint történik, mint például egy konferenciateremben.

A fiatalos teakonyhák tartalmaznak minden felszerelést, amelyre ezen a helyen szükséges lehet, mikrosütőt – a kész reggeli felmelegítéséhez –, kávéfőzőt, egy kisebb főzőlapot, valamint hűtőszekrényt is, az ételek és italok hűtésére.
Az egyik falat tehát a kisebb konyharész foglalja el mindezekkel az eszközökkel. A helyiség többi részén pedig kerek magasított bárasztalokat terveztem, valamint az ablak alá egy hosszabbat, és mindezeket bárszékekkel párosítottam.

A szemközti falra tapéta került, mely oldja a konyhás hangulatot, és egy komód a másik falhoz.

***

Ha lakberendezéssel kapcsolatos kérdésük van, kérdezzenek, és a lap hasábjain megválaszolom. Levelüket a szerkesztőség címére küldjék postán (Magyar Szó, 21000 Novi Sad, Vojvode Mišića 1.) vagy e-mailben (tarka@magyarszo.rs). A borítékra írják rá: Segít a lakberendező.