2023. szeptember 25., hétfő
HOROSZKÓP

Májusi előrejelzés

Nemcsak az ön születési jegyére utaló előrejelzést ajánlatos elolvasni, hanem azt is, ami az ön aljegyére vonatkozik (az aljegyet asztrológus számíthatja ki a születés pontos idejéből). Ha pontosabb és részletesebb előrejelzést szeretne, akkor azt a személyre szóló sorshoroszkópból kaphatja meg.
A Jupiter belép a Bika jegyébe, s ezzel egy évig segítő hatással lesz a Bika jegyében szülötteknek, s azoknak is, akiknek az aljegyük a Bikában van. Fölszabadulást, gyarapodást és sikert hoz. A hónap közepén pedig a Merkúr is rendes irányba fog haladni, s ezzel a kommunikációban és a közlekedésben is föloldódnak a zavarok.

Kos (március 21. – április 20.)
A hónap elejét használja még ki, mert a Jupiter addig még segíti önt. Jó fényszögben van most az ön uralkodó bolygója is, a Mars, s legyen aktív, kezdjen új dolgokba, vagy fejezzen be valamit. Az otthona, az ingatlanok és a család veszi jelenleg igénybe energiáját. Az elkövetkező hónapokban a pénzügyeiben várhat javulást.
Bika (április 21. – május 20.)
Hurrá, megérkezik a Jupiter, s a rég várt siker is vele együtt! Persze, ezt a jó hatást az elkövetkező egy évig fogja érezni, s majd fokozatosan adja ki ajándékait e bolygó, a személyi horoszkóptól függően. Sajnos ebben az időszakban a gyarapodás nemcsak a pénzére vonatkozik, hanem az ön súlyára is, tehát figyeljen oda. Hozzon döntéseket, utazzon, teremtsen kapcsolatokat.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Jó időszak ez az ön számára, legyen aktív és használja ki. Lelki támogatása is lesz, titkot tud meg vagy oszt meg, igen jó keresetre is számíthat. Elismerést kap, büszke lesz magára, s a hónap második felében bátran mondjon ki mindent. A szomszédi és rokoni kapcsolatok fontosak lesznek most. Fókuszáljon a lelki fejlődésre, fokozza megérzéseit.

Rák (június 22. – július 22.)
Még ebben a hónapban legyen igen szorgalmas, de óvatos is, mert kisebb balesetek esedékesek, tehát ne kapkodjon. Mivel a Jupiter belép abba a horoszkópházba, amelyik a barátokat és a fizetést vagy a nyugdíjat jelenti, így ezzel kapcsolatban gyarapodás látszik. Kiszélesedik a baráti köre, boldog társalgásokra is számíthat, sőt jelentős segítségre is.
Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)
Nyugtalan éjszakák elé néz mostanában. A párkapcsolat terén most veti el a magot, amely termését évtizedekig fogja élvezni. Soha nem volt aktuálisabb az ön életében az a közmondás, hogy „ki mint vet, úgy arat". Emellett jelen pillanatban kezdődik el egy igen jó periódus a karrierrel kapcsolatban, mely egy évig fog kibontakozni.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)
Ebben az időszakban aktuális lesz külföld, vagy bárki, bármi ami külföldi. A magasabb szintű tudások sikert hoznak, de segítséget kaphat most képzett emberektől is. A párkapcsolat területén több felelősséget kell vállalnia, s ha ezt saját akaratából megteszi, akkor a kapcsolat nem hidegül el. Ám ennek a figyelemnek, szorgalomnak, felelősségvállalásnak majd csak pár év múlva látja az eredményét.

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)
Sok dolga lesz mostanában. Ügyeljen a hónap végén a baráti társaságra, veszély, vita vagy váratlan baleset lehet belőle, legyen óvatos, kerülje az agressziót. Ez az időszak jó bármilyen segítség vagy pártfogó megszerzésére, számíthat mások pénzére is. Jó lesz rendezni a vagyoni állapotot is, s bármilyen műtét vagy orvosi beavatkozás sikerrel jár.

Skorpió (október 24. – november 22.)
Ez a párkapcsolat időszaka, most kezdődik a boldogság elmélyítése, és sokáig fog tartani a jó viszony. Ha vannak gyerekei, itt az időszak, hogy segítsék egymást. Hobbija odafigyelést kíván, valami változást, komolyabb szinten kell vele foglalkozni. A hónap végén legyen óvatos, nehogy a stressz vagy idegesség agresszióba torkolódjon.

Nyilas (november 23. – december 21.)
Ez az időszak igen kedvező az egészség javulására, a jó szokások beiktatására, ugyanakkor, ha vannak állatai vagy házi kedvencei, jelentős örömre számíthat velük kapcsolatban is. Fontos most az otthon, a család, a szülők vagy a szülői vagyon, s valakinek a családból szüksége van az ön segítségére. Az otthona javítása is esedékes.

Bak (december 22. – január 20.)
Az ön figyelme jelenleg a rokonokra, az információkra, a médiára összpontosul. Fontos a közlekedés, az utazás is. E téren vállaljon felelősséget, mutassa ki, hogy számíthatnak önre. Partnerkapcsolatában most rendezze le a dolgokat. Jelentős öröm vár önre a gyerekekkel, a szórakozással, az élet élvezetével kapcsolatban, akár nyereményjátékban is sikere lesz.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Most kezdődik egy új időszak az életében. Az otthonnal, családdal, ingatlanokkal kapcsolatban sok örömöt lelhet az elkövetkező időszakban. Változásokra számíthat a pénzzel, az értékekkel kapcsolatban, jó lenne belefektetni pénzét olyan dologba, amely hosszú távon is érték lesz. Most elég még csak elgondolkodni ezen, van ideje még a megvalósításnak.

Halak (február 20. – március 20.)
Itt az ideje annak, hogy bizonyos dolgokat komolyabban vegyen és felelősséget vállaljon. Figyeljen egészségére, megjelenésére. Boldogságát most az utazásokban, az olvasásban, tanulásban, tévézésben, internetezésben és beszélgetésekben találja meg. Jó időszak ez arra, hogy szerződéseket kössön, eladjon vagy vásároljon valamit. Szomszédai és rokonai is boldoggá teszik, örömöt szereznek önnek.