2023. június 2., péntek

Frissüljön fel az adai wellnessközpontban!

Játsszon újra a Magyar Szóval és nyerjen páros belépőjegyet

A Magyar Szó Online csapata ismét megajándékozza kedves Olvasóit!

Ez alkalommal kettő darab páros belépőjegyet sorsolunk ki az adai wellnessközpontba. Az egész napra szóló páros belépőjegy két felnőtt belépését teszi lehetővé szombati vagy vasárnapi napon.

A korszerű és kiváló felszereltségű wellnessközpontban relax-, élmény- és gyermekmedencék várják a kikapcsolódni vágyókat, de a létesítményben üzemelő finn szauna, gőz- és pezsgőfürdő, játszóház, kozmetikai szalon, büfék, és ajándékbolt is a vendégek kényelmét szolgálja.

Ha szeretné, hogy az Öné legyen a kettő darab páros belépőjegy egyike, nincs más dolga, mint e nyereményjáték Facebook-posztja alatt hozzászólásban megjelölni annak a személynek a Facebook-profilját, akivel a legszívesebben ellátogatna az adai wellnessközpontba!

A nyereményjáték 2023. március 22-én, szerdán 13 órakor zárul, amikor is Facebook-oldalunkon kihirdetjük a szerencsés nyerteseket!

A belépőjegyek legkésőbb 2023. április 30-áig használhatóak fel. A nyitvatartásról és a létesítmény egyéb szolgáltatásainak költségeiről az alábbi oldalakon tájékozódhatnak: https://adica.rs/ és https://www.facebook.com/jpradica.ada.

Nyereményjátékunk feltételeiről bővebben itt olvashatnak: http://bit.ly/2jNtula

Minden kedves Olvasónknak sok szerencsét kívánunk!