2024. március 29., péntek
EGY EZOTÉRIKUS TANÁCSADÓ NAPLÓJÁBÓL

Megszállottság

A rovatban részleteket találhatnak azokból a beszélgetésekből, amelyeket az eltelt 30 évben jegyeztem fel. Minden történet valódi, csak a neveket változtattam meg, a klienseim iránti diszkréció miatt. Bizonyára mindenki talál valami hasznosat a maga számára.
– Kedves tanácsadó, nagy a baj! Úgy gondolom, hogy megszállott vagyok. Meg tudná nekem mondani, hogy mi a jele annak, ha gonosz szellemek költöztek valakibe, vagy az aurájára telepedtek?
– Igen, elmondom. Egyetlen jel még nem jelenti a megszállottságot, de már több jel bizony erre utalhat. Minden megszállott ember alacsony energiaszinten van. A legjellemzőbb tünet a személyiségváltozás, sokszor pedig a gyors hangulatváltások. A megszállott ember sokat beszél önmagához – szóban vagy gondolatban –, leginkább ez a párbeszéd a szellem és a megszállott között folyik, általában második személyben, például így: „Nem kell ezt megtedd, nyugodj meg, senki sem tisztel téged", stb., súlyosabb eset már az, amikor valaki „hallja is" a hangokat, főleg amikor azok valami rosszra utasítják. Az alkoholisták nagy része, a kábítószeresek zöme megszállott. Aki őket megszállta, az is káros szenvedélyben szenvedett, amíg élt, s most rajta keresztül éli ki e dolgokat továbbra is, biztatva a megszállottat, hogy folytassa a káros szenvedélyt. A szellemnek megvannak a saját vágyai, s így az áldozat hirtelen, meggondolás nélkül olyan dolgokat tesz, amiket egyébként nem szokott. Sok esetben nemcsak egy szellem lakik valaki testében, hanem több is. Ilyenkor komoly feledékenység fordul elő, ahol órák, napok is kieshetnek. A koncentrációromlás is ilyen jel, amikor ön nem tud odafigyelni arra, amit olvas, vagy amiről beszél. Ok nélkül szorongást vagy aggodalmat érezhet. Rémálmok kínozzák, főleg szellemeket vagy gonosz lényeket lát álmában. Ön érez több ilyen tünetet?
– Sajnos, igen. De hát hogyan, hol, miért, mikor kerülhet egy szellem egy másik emberbe, vagy az otthonába?
– Valakinek az otthonában leginkább olyan szellem szokott lenni, aki valamikor ott élt, vagy a közelben, esetleg ott halt meg. De akár rákapaszkodhat bárhol is olyan ember aurájára, akinek az aurája le van gyengülve, s így az illető hazahozza a szellemet. Van, amikor egy ideig az aurán marad, van, hogy elhagyja azt, s a házban talál magának kedvenc helyet, leginkább a tévénél, komputernél, tükörnél, s van, amikor teljesen megszállja az embert, egészen beleköltözik. Az áldozat aurája betegség idején van legjobban legyengülve, vagy amikor kedvetlen, szomorú, szorong, gyászol, depresszív s hasonló negatív érzésekkel küzd. Eszméletlen állapotban, műtét alatt teljesen tehetetlen, és ez ideális hely egy ekkor elhunyt személynek, aki valamilyen okból nem a fénybe megy, hanem itt ragad. A temetők is tele vannak bolyongó szellemekkel, oda is veszélyes védelem nélkül menni, főleg, ha valaki sebezhető állapotban van. Régi harcterek közelében, szerencsétlenségek helyszínén is könnyen áldozattá, megszállottá válhat az ember.
– Lehet-e védekezni az ellen, hogy ne szálljon meg valakit a szellem?
– Természetesen, ez a fehér fény technika, ha segítségemet kéri, elmagyarázom, hogyan tegye. Ám először el kell távolítani a szellemet.
– Könnyebb-e eltávolítani az otthonból vagy a személyből?
– Sokkal könnyebb az otthonból. Leginkább egy szertartással sikerül, esetleg csak néhány alkalommal kell elvégezni azt. Ön csinálja meg, leírom az utasítást! Amikor elment a szellem, akkor védelmet kell csinálni az otthonra is, hogy ne jöjjön vissza, akár az, akit eltávolított, akár egy újabb. A sikeres eltávolítás az, amikor nemcsak kiűzzük a szellemet a házból, hanem segítünk neki abban, hogy átjusson a szellemvilágba, ahol a helye van. Amikor pedig az emberben van, akkor ritkábban megy el az első felszólításra, leginkább több alkalomra lesz szükség.
– Miért szállja meg az itt ragadt szellem az élő embert? Rosszat akar neki?
– Nem feltétlenül. Energiára van szüksége, ezért szállja meg. Ez az oka annak, hogy a megszállottnak nincs elég energiája, fáradt, idővel megbetegszik.
– Ahogy visszagondolok, pont a műtétem óta érzem ezt a furcsaságot magamon. És ha a házban van, de nem bennem, annak mi a jele?
– Lehet kopogás, hidegség néhol, árnyak elsuhanása, megborzong ön, különféle szagok. Az állatok és a kisgyerekek láthatják is a szellemeket. Az állatok egy pontba néznek, s furcsán viselkednek.
– Kérném a számomra a szellem elküldésének módszerét és a védelmet!