2024. április 25., csütörtök

Nagy segítségre van szüksége a muzslyai lánynak

Páger Anita számára egy thaiföldi klinikán nyújtanák a leghatékonyabb kezelést

A 26 éves Páger Anita 2018 júniusában esett ki egy társasház második emeletéről, azóta mozgássérült. A muzslyai lánynál kétoldali végtagi bénulást diagnosztizáltak. 

Az ilovezrenjanin.com róla készült cikkében azt írják, Anitát a melencei Rusanda rehabilitációs kórházban kezelték, de naponta végez összetett terápiákat otthon és más rehabilitációs központban is. Sok év megerőltető gyakorlás után sikerült annyira megerősödnie, hogy segítséggel akár percekig állni tud, de keze finommotorikus képességei is javultak. Amikor éppen nincs kezelésen, kézműveskedik, ékszereket készít, így fejleszti magát.

Számára egy thaiföldi klinikán nyújtanák a leghatékonyabb kezelést. 16.000.000 dinár körüli összegre van szüksége az epidurális stimulációra, a beavatkozás utáni gyógytornára, az utazási költségekre és a gyógyászati segédeszközökre.

Páger Anita/Budi human

Páger Anita/Budi human

Aki közvetlenül szeretné támogatni, megteheti a Légy humánus! Emberbaráti Alapítvány (Humanitarna fondacija Budi human) honlapján található számlaszámokon. A lány gyógyulását emelt díjas üzenettel is lehet segíteni. Egy sms 200 dinár. Anitáért a 1425 szöveget kell elküldeni üzenetben a 3030-as telefonszámra.