2024. április 16., kedd
EGY EZOTÉRIKUS TANÁCSADÓ NAPLÓJÁBÓL

Pozitívnak maradni a negatív környezetben

A rovatban részleteket találhatnak azokból a beszélgetésekből, amelyeket az eltelt 30 évben jegyeztem fel. Minden történet valódi, csak a neveket változtattam meg, a klienseim iránti diszkréció miatt. Bizonyára mindenki talál valami hasznosat a maga számára.

– Kedves tanácsadó, egyszer már segített rajtam, de most más ügyben fordulok önhöz. Ugyanis pár évvel ezelőtt egy olyan házba költöztünk, amely közel van a temetőhöz. Már magában ez az energia lesújtó, igaz?

– Hogyne! Hiszen a temetőbe senki nem jár örömöt keresni vígan, boldogan, hanem szomorúan, gyászos érzéssel mennek oda, sokan csalódottan, tele fájó emlékekkel, félelemmel, bizonytalansággal. A temető egy nagyon alacsony frekvenciával rendelkező hely, amely hatással van mindenkire, aki ott jár. Természetesen ha huzamosabb ideig van a temető közelében, akkor az még rosszabb, mert hosszú távon van kitéve ennek. Tehát, ha a közelében lakik, a házra okvetlenül ki kell helyezni egy kinti bagua tükröt. Sokat van otthon?

– Éppen ezt akartam mondani, hogy virágokat árulok a temetőbe igyekvőknek az otthonom melletti üzletemben, koszorúkat készítek, gyászfeliratokat írok rájuk, tehát ki vagyok egész nap téve a negatív érzéseknek, körbevesznek a síró, szomorú emberek. Egyre rosszabbul érzem magamat.

– A tükör mellett kell még önnek egy olyan védelem, amely állandó. Ezt pedig egy önnek programozott orgonittal érjük el.

– Orgonit? Erről még nem is hallottam.

– Az orgonit gyantából, fémforgácsból és kristályból készül. Az Orgon-energia egy láthatatlan energia, amely az egész univerzumot áthatja. Magyarul életerő-energia, amely az élő szervezetet életben tartja és energiával látja el. Dr. Wilhelm Reich volt az, aki először bizonyította be tudományosan is ennek az energiának a létezését. Ez egy egyetemes energia, amelyet az idők folyamán sokféleképpen neveztek: prana, kozmikus erő, univerzális energia, bioenergia, csi. Az orgonit hatása sokkal erősebb egy közönséges kristályénál, mert a gyantával összekevert fémforgács kötés után zsugorodik, s ezért folyamatosan nyomás alatt tartja a kristályt, amit állandó működésre késztet. Így örökös a kristály működése. Külön beprogramozom, hogy mire hasson legjobban önnél, s ez segít önnek abban, hogy pozitív, örömteli és sikeres maradjon akkor is, ha ön körül negatív rezgésű emberek vagy tárgyak vannak és nem utolsósorban az ártalmas, környezetre is lesújtó hatású elektroszmog. Az elektroszmog nem látható, nem hallható, de a testünket folyamatosan érő mágneses és elektromos mezők ártalmas sugárzásai ezek. Modern életünkben minden háztartási gép elektromos energiával működik, melyek magas feszültségű elosztókábeleken jutnak a fogyasztókhoz. A mobiltornyok, mobiltelefonok, transzformátorok igen károsak a szervezetünkre. Ha többször fáj a fejünk, alvási problémával küszködünk, fáradékonynak érezzük magunkat, nyugtalanok vagyunk, vagy egyszerűen nem érezzük jól magunkat a bőrünkben, gondoljunk a fenti kiváltó okokra is. Kiválasztom, hogy melyik fajta kristály legyen az orgonitban, melyet önnek küldök, mert az sem mindegy.

– Mire tud még kihatni, mi mindenre használható?

– Az orgonitet bármikor és bárhol lehet használni, ha élőlényeknek ártó, természetellenes energiát akarunk hatástalanítani és életerő energiává átalakítani. Az otthonunkban lévő káros energiaforrásokra vagy azok közelébe tegyünk egy-egy darab orgonitet. Tegyük mikrohullámú sütő, számítógép, televízió, vezeték nélküli telefon mellé. 2-3 méteres körzetben hat. A tévé, a rádió és egyéb elektromos szerkezet működését nem befolyásolja, csak a kisugárzott káros energiáit alakítja át. A kertünkben a növények fejlődésére is serkentőleg hat. Beteg fák mellé ássunk el orgonitet. Ön is a virágai mellé teheti, akkor is, ha azok vágott virágok. Az állatainkra is jó hatással van. Olyant ajánlok önnek, amelyet majd magánál hord, s legyen egy a virágüzlet meg az otthona bejáratánál is.

– Rendben, kérem, küldjön a páromnak is, mert ő egész nap a számítógép előtt ücsörög, és a fiamnak is, akinek a munkája nagyrészt telefonbeszélgetések révén zajlik. Ha lehet, ne egyszínűek legyenek, legyen bennük más-más kristály, nehogy összekeverjük őket.

– Megoldom!