2024. április 19., péntek
HOROSZKÓP

Januári előrejelzés

Nemcsak az ön születési jegyére utaló előrejelzést ajánlatos elolvasni, hanem azt is, ami az ön aljegyére vonatkozik (az aljegyet asztrológus számíthatja ki a születés pontos idejéből). Ha pontosabb és részletesebb előrejelzést szeretne, akkor azt a személyre szóló sorshoroszkópból kaphatja meg.

A hónap közepén a Mars és a Merkúr is direkt mozgásba tér vissza, s megkerülnek az elkallódott iratok, beindulnak a dolgok a célok megvalósításának érdekében, ám sok alkalmazkodásra lesz szükség, mindenkitől.

Kos (március 21. – április 20.)

Céljait most valósíthatja meg, legalábbis tegyen komoly lépéseket e téren, főként 25-e körül. Ekkor baráti kapcsolatai is igen sikeresek lesznek, akár ünneplés lesz, akár elmélyíti barátságait, esetleg új barátokat szerez. A karrier terén nagy előrelépésekre számíthat, életszínvonala is javul.

Bika (április 21. – május 20.)

Világnézete, felfogása változni fog, bizonyos felfedezés, felszabadulás várható. Külföld vagy külföldiek szépítik meg ezt az időszakot. Nagy lépéseket tehet most életszínvonala, céljai és renoméja javításában. Fontos azonban az alkalmazkodás, főleg a testvérrel, a szomszédokkal kapcsolatban. A közlekedésben legyen óvatos, s ne mondja ki feltétlenül azt, amit szeretne, hanem fontolja meg, változtasson rajtuk. Nem ez az igazság pillanata, de az is lehet, hogy ön téved, nem pedig az a másik.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Az első, negyedik és nyolcadik horoszkópháza viszi most a prímet. Beindulnak a dolgok pozitív irányba, de csak akkor, ha hajlandó alkalmazkodni a megváltozott körülményekhez, s kihozni a pozitívumot minden dologból. Legyen óvatos szavaival, figyeljen családtagjaira, az örökségre, az otthonára, vigyázzon testére, étkezésére, figyeljen a pénzre, főleg a máséra, s ha kell, rendezze örökségét.

Rák (június 22. – július 22.)

Lelkiismerete nem hagyja nyugodtan pihenni, azon fog töprengeni, hogy helyesen cselekedett-e, vagy hogy döntsön. Barátai és párja szavai meg tudják nyugtatni önt, esetleg más miatt érez majd felszabadulást, különös felfedezést, sikert. Jelen pillanatban kiváló az előérzete, mindenképpen hallgasson rá.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

A hónap vége a szerelemről szól, addig pedig koncentráljon az egészségre, a munkára, a szokásokra. Sikeres lesz ez a hónap, igyekezzen lépéseket tenni céljai felé. Ebben a hónapban megszabadulhat rossz, káros, önpusztító szokásaitól. Külföld és bármilyen tanfolyam kedvező eredményt hoz. Barátaival legyen óvatos, főleg az információk, pletykák, bizalmas beszédek fordulhatnak ön ellen.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)

A munka terén vannak javulások, de ez még nem az ön időszaka. Azonban mások pénzével kapcsolatban sikere lesz, ajándékot kaphat, pártfogókra tehet szert. Egészsége sokat javulhat ebben az időszakban, tegyen érte. A gyerekekkel kapcsolatban legyen óvatos, ne vegye zokon szavaikat, ön pedig vigyázzon minden kijelentésére. Ha alkalmazkodnak egymáshoz, elkerülik a bajt.

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)

A hónap végére eléri céljait a gyerekekkel kapcsolatban. Jó buliban lehet része, s a nyereményjátékok is sikert hoznak. Otthonába valami új, modern dolog kerül és így megszabadul a nehéz körülményektől. Az egészséggel kapcsolatban javulás áll be, s a munka terén is pozitív időszak vár önre.

Skorpió (október 24. – november 22.)

Ez a megbeszélés, a döntés, az utazás, a tanulás időszaka. Testvérei, rokonai, szomszédai jelenleg fontos szerepet játszanak, itt az idő találkozni velük, vagy megbeszélni régi dolgokat. A család, az otthon és az ingatlanok is aktuálisak most, pozitív eseményekre számíthat. A munka és az egészség területén komoly javulás esedékes, főleg a hónap végén.

Nyilas (november 23. – december 21.)

A partnerkapcsolatban feszültségek lesznek, ajánlatos most együtt dolgozni vagy versenyezni egymással. Fontos időszak ez a pénzzel kapcsolatban, végre megérkezhet egy régen várt összeg, esetleg ön rendez egy elmaradt számlát. Utazásra és megbeszélésre, tanulásra is jó ez az időszak, s a gyerekek miatt boldogság vár önre.

Bak (december 22. – január 20.)

Jó időszak ez, hogy változtasson külsején, talán egy régi frizura vagy öltözködési stílus lesz ismét aktuális önnél. Masszázs vagy torna, esetleg séta vagy tánc csodát hozhat ebben az időben. Családi élete fellendül, jó kapcsolat és öröm uralkodik otthon. Ingatlanokat most érdemes venni vagy eladni, de minden lakásszépítés is örömöt hoz. A hónap vége pénzt ígér.

Vízöntő (január 21. – február 19.)

Lelki világa igen gazdag, most tárhatja fel titkait vagy tudatalattija rejtelmeit, esetleg más titkokat. Bizalmas beszélgetések időszaka ez. Teste-lelke megtisztul, sőt értelme is. Tanulásra, kontaktusokra, beszélgetésekre és utazásokra kedvez ez az időszak. Barátaival a kapcsolat igen jól alakul, sok örömét lelheti jelen pillanatban bennük.

Halak (február 20. – március 20.)

Használja ki a kedvező csillagállást pénzszerzésre! A hónap vége nagyon jó lelki felszabadulásra, meditálásra, esetleg lelki támaszra, legyen az ima, lelkész segítsége, vagy pszichológus. Úgyszintén a baráti kör kéri a figyelmet, e téren kell tenni most, segíteni, megbeszélni, figyelni, kitenni magáért, ám akár ők tesznek valamit önért.