2024. április 25., csütörtök

Vásár, műhelymunkák és zene

Megtartották az Óbecsei téli varázslatok elnevezésű rendezvényt

Igazi ünnepi hangulatba bújt az elmúlt két napban Óbecsén a város központjában található Felszabadulás tér, ugyanis tegnap és tegnapelőtt tartották meg az Óbecsei téli varázslatok elnevezésű rendezvényt. Óbecse község Idegenforgalmi Szervezete az idén is színes programokkal készült: az egész napos karácsonyi vásár mellett a rendezvény mindkét napján 14 és 18 óra között különféle ingyenes, kreatív műhelymunkák várták a gyermekeket, de zenei programmal is készültek a szervezők.

– A rendezvény minden községbeli polgárnak szól, de elsősorban a gyermekeknek szántuk. A különböző foglalkozások mellett a Télapó is meglepi majd őket, emellett édes meglepetésekkel is készültünk a számukra. Azt szeretnénk, ha a polgárok, még ha csak egy rövid időre is, de éreznék az újévi ünnep hangulatát. A karácsonyi vásáron főleg kézműves termékek várják az érdeklődőket, ezenkívül forralt borral és egyéb gasztronómiai különlegességekkel is kedveskedünk – mondta Milan Onjin, Óbecse község Idegenforgalmi Szervezetének igazgatója.

A rendezvény első napján az óbecsei Petar Konjović Alapfokú Zeneiskola növendékei, a Katicabogár gyermekkórus és a Les Filles zenekar lépett fel. A második napon az óbecsei Zdravko Gložanski Általános Iskola énekkara, a Fingerbang zenekar, valamint a Skladište 58 együttes szórakoztatta a látogatókat.

Nyitókép: Arcfestés a legkisebbeknek (Opština Bečej/Facebook)