2024. április 19., péntek
EGY EZOTÉRIKUS TANÁCSADÓ NAPLÓJÁBÓL

Grabovoj számos víz, felirat és karkötő

A rovatban részleteket találhatnak azokból a beszélgetésekből, amelyeket az eltelt 30 évben jegyeztem fel. Minden történet valódi, csak a neveket változtattam meg, a klienseim iránti diszkréció miatt. Bizonyára mindenki talál valami hasznosat a maga számára.
– Üdvözlöm, s köszönetet mondok a kódokért. Amikor négy hónappal ezelőtt felhívtam, elmondtam önnek, hogy nem hiszek a mágiákban, az abrakadabrákban, én a tudományos dolgokat szeretem, például a számokat, a matematikát, a fizikát... Erre ön felajánlotta nekem a Grabovoj-számokat. Azt mondta, hogy ebben benne vannak a számok is és a fizika is. Rezgésekről, frekvenciákról van szó, méghozzá a számok és a számkombinációk rezgéseiről. Ugyanis minden számnak megvan a saját rezgése, amely bizonyos mértékben megváltozik a másik szám mellett, s így keletkeztek a Grabovoj-kódok, -számsorok.
– Igen, a ma élő tudós e számokat úgy alkotta meg, hogy bizonyos kívánt energiákkal rezegjenek, rezonáljanak együtt. Így lehet számsorokat alkotni mindenre. Pénzre, lelki békére, szeretetre, tisztulásra, védelemre stb. A kódok a rezgésük által hatnak reánk, és megváltoztatják a rezgésünket. Rezgésünk által együtt rezonálunk azokkal az energiákkal, információkkal, eseményekkel és emberekkel, akiknek a rezgésszintjük megfelel a mienknek, most már a megváltozottnak a kódok segítségével. Így tudunk bevonzani eseményeket vagy embereket, esetleg információkat, melyek segítségével megszabadulunk a nemkívánatos energiáktól, emberektől és dolgoktól is, s bevonzzuk a kívánt célokat.
– Emlékszem, amikor elmagyarázta, hogy mi a teendőm. Elképzelek egy arany színű gömböt, s ezüst színnel beleképzelem a következő számsort, úgy, mintha a gömb belsejében írnám: 4748132148. Ez a számkombináció a negatív dolgok megszüntetését idézte elő. Koncentráljak a számsorra, olvassam el többször. Ezután gondolatban kicsinyítsem le ezt a gömböt a számokkal, s vigyem be a fejembe, homlokomba, harmadik szemembe. Ugyanezt csinálom egyenként a többi számsorral is, amit ön megadott, tehát mindegyiket így külön gömbbe írom, koncentrálok rá, lekicsinyítem, s beviszem a fejembe. Három hétig, esetleg három hónapig naponta 1-2 alkalommal kell megtenni ezt, az sem baj, ha ki is marad néhány nap.
– Igen, s mit mondtam még, hogyan aktiválhatja még a számsorokat?
– Leírom azokat egy papírra, s egy üveg, egy kancsó vagy egy pohár vizet teszek rá. A vizet vagy megiszom, vagy kávét, teát főzök belőle, vagy az ételbe teszem.
– S ezt alkalmazta-e?
– Naná! El is értem a célomat három hónap alatt! Egy információ ragadta meg a figyelmemet a közösségi oldalon, kapcsolatba léptem azzal az emberrel, aki azt írta, s az vezetett el a célom megvalósításához. Most viszont új dolgot szeretnék, hasonló módszerekkel. Kérem a számsorokat, ezekben már hiszek.
– Igen. Mi a mostani célja?
– A pénz, az anyagi gyarapodás.
– Rendben. Tehát elküldöm a számsorokat, amelyeket ugyanúgy alkalmaz, ahogyan eddig is tette. Elképzeli így, esetleg csak ezüst-fehér színben a homlokán belül. Ezenkívül megismertetem az Agesta kódokkal is. Ez egy spirituális összeköttetés magasabb szintű energiákkal, lényege az, hogy a számsorokat le kell írni, akár papírra, akár a levegőbe, sőt a legjobb valamilyen tárgyra, napi 45-ször. Létezik egy három hónapos tisztulás is, ami mindenre kihat. Megszabadít minden gátló rétegtől, melyek akár a múlt életekből, akár testi, lelki, érzelmi, esetleg gének szintjéről vagy bárhonnan máshonnan jönnek. Ez tehát három hónapi munka, meditálás a számokkal. Tehát küldöm a Grabovoj számsort, amit egy pohár, egy üveg vagy egy kancsó víz alá tesz. Továbbá küldök olyan számokat is, melyeket elképzel ezüst színben, és olyanokat is, melyeket Agesta kódoknak hívunk, tehát amelyeket 45-ször kell leírnia. Ezenkívül küldök egy karperecet, melyre ráírom a legfontosabb számsort, s ezt viseléssel aktivál, akár csak rápillantva is. Érti?
– Természetesen. A számok nem okoznak gondot, eddig is segítettek.