2024. április 19., péntek
HOROSZKÓP

Decemberi előrejelzés

Nemcsak az ön születési jegyére utaló előrejelzést ajánlatos elolvasni, hanem azt is, ami az ön aljegyére vonatkozik (az aljegyet asztrológus számíthatja ki a születés pontos idejéből). Ha pontosabb és részletesebb előrejelzést szeretne, akkor azt a személyre szóló sorshoroszkópból kaphatja meg.

A Jupiter végleg elhagyja a Halak jegyét, tavaszra pedig teljesen végigrohan a Kos jegyén. Ez a tüzes jegyekben (Kos, Oroszlán és Nyilas) születetteknek hoz örömöt. A Merkúr pedig újév előtt ismét retrográd állásba indul, ezért sok elakadás lesz, mind az utakon, a határátjárókon, mind a kommunikációban. A Mars retrográd iránya az Ikrekben még jobban erősíti ezt a zűrzavart, ráadásul a torokkal kapcsolatban is problémát hoz. Ajánlott, hogy mindenki kevesebbet beszéljen, s inkább a belső hangjára figyeljen.

Kos (március 21. – április 20.)

Most a hónap elején csalódások érik önt, ha pedig külfölddel lesz kapcsolata, eltévedhet, vagy bizonyos hamisság áldozata lesz. A hónap második fele már szerencsésebb, mert a Jupiter ismét belép az ön jegyébe, ezáltal sok örömben lesz része. Az utazások, a rokonok, valamint a kapcsolatok, az iratok rendezésének ideje ez.

Bika (április 21. – május 20.)

Az értékek, a pénz terén sok erőfeszítésre lesz szüksége ebben az időben. A stresszes időszak a munkával kapcsolatban lassan enyhül. Bizonyos célokat hiába kerget, főleg az olyan pénzzel kapcsolatban, amelyet ajándékként vár. Lelki világában találja most a vigaszt, őrangyala vigyáz önre.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Párkapcsolati problémákra számíthat, idegesebb a kelleténél, s harcias viselkedése nem sok jót hoz. Részben a Marsot okolhatja, mert az ön jegyében van, de kellő türelemmel, odafigyeléssel senkinek sem kell sérülnie. A barátok miatt is feszült, de a hónap második felében pont ők okozhatnak örömöt, sikert.

Rák (június 22. – július 22.)

Gondjai lehetnek az egészséggel kapcsolatban, főleg lelki okok okozhatnak problémát. Bizonyos rossz szokások is most mutatják ki a hatásukat. Párjára számíthat, kitart ön mellett, segítségére lesz. Most érezheti meg igazán, hogy milyen erős önök között a kapocs. Ajándékra számíthat.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

A gyerekek egy kis fejfájást okoznak, a szórakozás pedig óvatosságra int. A túlzások miatt problémái lehetnek. Pénzügyi nehézségeit nehezen viseli, veszélybe sodorhatja magát, ha csillogni akar akkor is, amikor nem a legmegfelelőbb rá az időszak. Barátaival összetűzésbe kerülhet, de valamelyikőjük miatt sokat szaladgál, hogy segítsen neki.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)

Az otthon, majd a gyerekek körül forog most az ön világa, sok a tenni- és tisztáznivaló. A hónap végére lelassul, akkor áttekinti, hogy kihagyott-e valamit. Partnerkapcsolata feszült a hónap első felében, de a másodikban ismét megjelennek a romantikus érzések. A munka területén sok a stressz, sok a munka, ám nem mindig fizetődik ki a nagy erőfeszítés.

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)

A hónap elején ügyeljen az iratokra, telefonjára, szavaira meg a közlekedésre, mert akár büntetést is kaphat. Nézeteltérések valószínűek, főleg a rokoni kapcsolatokban. A külföldi utazások most nem ajánlatosak, ha mégis útra kel, legyen óvatos, kisebb kellemetlenségek miatt ne legyen feszült. A hónap második fele jót hoz, egészséggel, munkával, sőt nyereséggel kapcsolatban.

Skorpió (október 24. – november 22.)

A hónap első felében szerelmi csalódások érhetik, a hobbija is veszteséggel jár, a pénzügyei pedig veszélyben forognak. A hónap második fele azonban kárpótolni fogja, ott már boldogságra számíthat a szerelemben, kellemes utazásokban lesz része, s a kommunikáció terén sikere lesz. Mindent el tud intézni, meg tud beszélni, iratait is ekkor rendezheti, de egy jó könyv is ekkor jelentős élményt okozhat.

Nyilas (november 23. – december 21.)

A hónap elején gondok, titkok és félreértések lesznek otthonában, párjával és családjával, s legyen óvatos az ingatlanokkal kapcsolatban is. Teste most érzékenyebb lehet az orvosságokra, az italra, a füstre, legyen óvatos, allergia is jelentkezhet. A hónap második fele már sikereket hoz, főleg a pénzzel és lelki értékekkel kapcsolatban. Egészsége is javul.

Bak (december 22. – január 20.)

Lelki világa elég zűrös még, s ez egészségére is kihat, de végre eljött az idő, amikor végére járt bizonyos bonyolult dolgoknak. Végre megnyugodhat, lassan, de biztosan rendeződnek ügyei, anyagi téren is. A hónap második felében szórakozzon végre, foglalkozzon a fiatalokkal, gyerekekkel, találjon új hobbit, vagy a régit űzze nagyobb lelkesedéssel!

Vízöntő (január 21. – február 19.)

Lelkiismerete nyugodt, pihenni is jobban tud, ám a baráti körében feszültségek keletkeznek. Vagy nekik lesz problémájuk, s ön együttérez velük, ám vigyázzon, nehogy megromoljon a kapcsolatuk valamilyen félreértés vagy füllentés miatt. A hónap második felében pénz áll a házhoz, s otthonában jó energiák uralkodnak.

Halak (február 20. – március 20.)

A tévedések és a csalódások, esetleg a szándékos félrevezetés időszaka ez, akár ön teszi, akár mások önnel. Feletteseivel kiéleződhet a viszony, legyen nagyon óvatos. A barátok támaszt nyújtanak. A hónap második szakaszában még nagyobb segítséget hoznak az ismerősök, csoportok, barátok, s a megbeszélések már sikeresek lehetnek. Utazásra is jó ez az időszak. Rokonokkal és szomszédokkal megerősítheti a kapcsolatát.